Advies of afspraak? Bel ons:0314760860      of mail ons: advies@wij-regelen.nl      Whatsapp:0655700840

- besparen op uw belkosten en lijnen
- bellen met het vertrouwde KPN
- Lees meer arrow_color

- laagste belkosten
- gebruikmakend van uw centrale
- Lees meer arrow_color

- geen investeringen in centrale
- makkelijk schaalbaar
- Lees meer arrow_color

- vast- mobiel in één
- Intergratie in uw centrale
- Lees meer arrow_color

 

 

Gewoon goede telefonie verzorgen wij al ruim 20 jaar voor veel zakelijke klanten.

 

 

Gewoon goede WIFI, of eigenlijk briljante WIFI regelen wij voor zakelijke klanten en particulieren.

 

 

WIJ verzorgen al twintig jaar mobiele telefonie, wij hebben er verstand van. Vraag het ons.

 

 

Voor u telt alleen het resultaat, wij verzorgen gewoon goede beelden voor uw organisatie

 

 

Met ruim 20 jaar ervaring weten wij waar we het over hebben, daar hoeven we u niet mee lastig te vallen. U wilt het gewoon goed voor elkaar hebben. Kostenefficiënt en gewoon goed. Natuurlijk nodigen wij u uit details te lezen op op onze verschillende pagina’s, maar wanneer u het gewoon goed geregeld wilt hebben kunt u ook gewoon een afspraak maken. Dan informeren wij u graag over de belangrijke dingen om te weten, brengen een kort verslag aan u uit met bijlages wanneer u het toch wilt lezen en kunt u erop vertrouwen dat wij het gewoon goed voor u regelen.

Gewoon goede WIFI

WIJ.regelen gewoon goede WIFI met Ruckus

WIFI wordt steeds belangrijker voor uw organisatie, niet alleen om het aan te bieden aan uw bezoekers en medewerkers, maar ook uit risico en veiligheid van uw organisatie en bedrijfsgevoelige documenten. Natuurlijk roept u dan de hulp in van de specialist, WIJ! WIJ regelen gewoon goede WIFI op dezelfde manier zoals we ook goede telefonie regelen.

In Jip en Janneke taal, degelijk veilig en goed. Maar eigenlijk is de techniek achter onze Ruckus oplossing briljant. WIJ vinden het dan ook wel erg moeilijk om niet laaiend enthousiast te zijn over de Ruckus Wireless oplossing. Wij kunnen het dan ook niet laten om er toch een en ander over te vertellen. Hoe gaan wij te werk in onze analyse, onze zogenaamde “Site Survey”(lees bereikmeting). Hoe komen we tot een optimaal advies, maar ook wat is Ruckus en waarom vinden wij het zo briljant?
Alles gaat draadloos, iedereen wil overal snel en veilig toegang tot de informatie welke nodig is voor een goed functioneren. Maar u wilt hetzelfde ook aanbieden aan uw bezoekers, terwijl u op dat moment wel goed wilt zorgen voor bedrijfskritische processen, bedrijfskritische gegevens. Uw gasten verwachten van u dat u optimaal (meer…)

Vacature: beveiliging en VOIP

Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek ter uitbreiding van ons team naar een beveiligingsmonteur (inbraak- en camerabeveiliging). Omschrijven we hieronder je ideale dag als beveiligingsmonteur dan komen wij graag met je in gesprek hoe we die dagindeling gaan realiseren!

Mijn dag

we starten met…

Er staat een leuk projectje op stapel bij een vakantiepark. Optimale indeling is gemaakt op kantoor en door de adviseur (lees onze verkoper). Gelukkig ben ik erbij betrokken zodat we zeker weten dat het klopt 😉  Het gaat om een vakantiepark met een 100 plekken en 10 chalets ongeveer. Winkeltje, leuk restaurantje, receptie en buiten zwembad. Daar moet bij de receptie onze mooie camera oplossing geplaatst worden. Dat gaat lukken alles is goed voorbereid dus ik kan (meer…)

WIJ.online

Natuurlijk begint het allemaal met een goede verbinding.

Hoe vaak wordt dat niet onderschat, aan de andere kant, wanneer u ons in huis haalt is het gewoon goed voor elkaar. WIJ hebben verstand van verbindingen, werken met veel, erg veel leveranciers samen en zorgen ervoor dat u een optimaal afgestemde verbinding met de buitenwereld heeft.

Maar wij zijn ook kritisch en doen geen concessies wanneer het aankomt op benodigde bandbreedte en de hoeveelheid diensten welke u wilt afnemen en verwerken over de gekozen verbinding. Eigenlijk geldt het hier ook, en waar niet, gewoon goed en natuurlijk zo kostenefficiënt mogelijk.

 

WIJ.wifi

Gewoon goede WIFI, of eigenlijk briljante WIFI geregeld door WIJ. Eindelijk.

Er zijn legio oplossingen om WIFI te organiseren op plekken waar u dat wilt. Alleen is het ook wel erg belangrijk eerst een paar vragen te stellen over waar en waarvoor u dat WIFI wilt gaan gebruiken. Het is natuurlijk een enorm verschil wanneer u WIFI thuis wilt realiseren of bijv in een Schouwburg. WIJ regelen optimale professionele WIFI en hebben ook voor uw wensen een goede samenstelling en oplossing.

Altijd professioneel en van erg goede kwaliteit en afgestemd op uw profiel.

WIJ bellen basis incl.
onbeperkt bellen vanaf

€12,- p/mnd

Vast nummer
op mobiel

€5,- p/mnd

Mobiel: onbeperkt bellen & sms
en 10GB op KPN netwerk

€22,50 p/mnd

T-Mobile Unlimited bellen en data in Nederland en 10 GB in de EU

€29,- p/mnd

Verder praten?

Wij praten graag met u verder over onze dienstverlening:

T 0314 760860
E advies@wij-regelen.nl
F www.facebook.nl/wijregelen
Klantenlogin: Klik hier om in te loggen

Bel mij
Bedrijfsnaam

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)