Advies of afspraak? Bel ons:0314760860      of mail ons: advies@wij-regelen.nl      Whatsapp:0655700840

Vacature: WIJ zoekt medewerk(st)er!! (verkoop, calculatie, projectmanagement)

/

Vacature

Eigenlijk houden we bij WIJ niet zo van specifieke functies maar helaas ontkomen we er niet helemaal aan. We hebben namelijk een vacature in Doetinchem en zoeken een medewerk(st)er wie zich bezig houdt met alle ondersteunende werkzaamheden op kantoor. Dat klinkt vaag en erg ruim. Daarom ga ik proberen een goed beeld te scheppen van de functie of de werkzaamheden.

 

 

 

 

 


Verkoop?

 

Met verkoop bedoel ik het initiatief nemen om de potentiële klant wie je tegenkomt te voorzien van onze mooie geavanceerde telefonie oplossingen en klanten uitbreidingen te bieden direct door middel van telefonische verkoop. En dan niet door gladde praat maar door een leuk maar goed advies. No nonsens en proactief. Wanneer je de klant prettig adviseert vindt hij het leuk om bij je te kopen en gladde verkopers lopen er genoeg. Nee WIJ wil no nonsens en in Jip en Janneke taal adviseren en heel Nederland laten bellen op een kosten efficiënte manier. En bereid je erop voor, ons dienstenpakket breidt zich momenteel razendsnel uit met ICT cloud oplossingen.


Calculatie?

 

Calculatie houdt in dat het rekenwerk en uitwerken van de offerte voor de buitendienst door jou wordt gemaakt en samengesteld. Natuurlijk krijg je de gegevens als basis goed aangeleverd zodat je er iets moois van kunt maken. Ook is het belangrijk het goed door te spreken met je de buitendienst.
Want we willen nu eenmaal duidelijke en transparante aanbiedingen waar klanten echt wat aan hebben. Ook hier no nonsens en in Jip en Janneke taal. Dat is WIJ dat zijn wij. Wel is het belangrijk dat je goed kunt rekenen, snapt wat er uit moet kunnen komen en bij kunt sturen voor het optimale resultaat voor de klant.


Projectmanager?

 

Volgens ons is een projectmanager telecom een enthousiaste organisator wie sterk in zijn of haar schoenen staat en snel inzicht creëert in het betreffende project. Op zich is projectmanagement niet je vaste functie maar is het wel prettig wanneer je lekker kunt organiseren. Dat je een project eventueel bij drukte of gewoon een keer tussendoor goed kunt organiseren en uitvoeren. Eigenlijk alles waardoor onze klanten enthousiast worden van onze dienstverlening.

 

Dat zoekt WIJ dus

Zoals je wellicht weet werkt WIJ met een dealernetwerk en kunnen ze de hulp inroepen van onze adviseurs. Deze stellen samen of in opdracht een optimaal pakket samen voor de klant. Natuurlijk doen wij er samen met de dealer alles aan om de klant te overtuigen dat WIJ nu toch het leukste, het beste en het mooiste telefonie platform is wat je kunt vinden. Voor al dat werk zoeken wij dus een binnendienst medewerk(st)er.Dat is gewoon veel werk en ook best een secuur werk. Immers het is niet prettig wanneer er rekenverschillen zijn. Maar het is ook leuk werk want je hebt niet in de gaten hoe belangrijk telefonie voor bedrijven is. Dat wordt vaak onderschat. WIJ wil dat samen met jou optimaal verzorgen en regelen voor de klanten.

Wat vragen we wel van je:

Je beschikt over een HBO denk- en werkniveau.
We zoeken iemand die goed kan rekenen en perfecte kennis heeft op het gebied van Office en andere software. Heb je in het verleden met AFAS gewerkt dan worden we daar blij van. Natuurlijk ben je goed in Nederlands en maak je geen schrijffouten. Ervaring op het gebied van telecommunicatie is ook wel handig of je moet een flinke dosis inleesvermogen en technisch geïnteresseerd zijn.

Natuurlijk zorgen wij voor de juiste omstandigheden, een prettige werkomgeving, prima voorwaarden enz.
Wil je komen praten over deze functie?
Mail me dan je brief met CV, je kunt hem mailen naar j.deruijter@wij-regelen.nl
Wil je me bellen? T 0314 760 860

 

(acquisitie nav deze vacature wordt niet op prijs gesteld)

Word abonnee op WIJ.informeren
Ontvang net als ruim 3200 andere abonnees regelmatig WIJ.informeren. Leuke en nuttige informatie over gewoon goede telefonie en ict.
Wij hebben een hekel aan spam, natuurlijk worden uw gegevens zorgvuldig behandeld en nooit verkocht