Advies of afspraak? Bel ons:0314760860      of mail ons: advies@wij-regelen.nl      Whatsapp:0655700840

Wie is CIF?

/

CIF brengt de wereld bij u thuis, maar wie is CIF?

CIF is een operator waar met een klein team met veel enthousiasme gewerkt wordt aan het aansluiten van o.a. buitengebieden in Nederland op het glasvezel netwerk. De afkorting staat voor Communication & Infrastructure Fund, een gerenomeerd beleggingsfonds in telecommunicatie infrastructuur en datacenters. CIF wil duurzaam en op basis van lange termijn rendementen investeren in glasvezel in Nederland.

De infrastructuur van CIF wordt verhuurd aan verschillende gerenomeerde serviceproviders zoals Weserve en Solcon. Echter natuurlijk is een stabiel en hoge kwaliteit netwerk erg belangrijk, welke 24 uur per dag en 7 dagen per week, beschikbaar is voor de klanten. En mochten er problemen zijn dan worden deze doeltreffend en adequaat opgelost.

Kortom het glasvezelnetwerk is enorm stabiel en van zeer hoge kwaliteit. Dat blijkt ook uit de snelheden tot 800Mbps welke nu al zonder problemen geboden worden. Dat zijn zelfs op bedrijventerreinen nog enorm hoge snelheden. CIF realiseert dat samen met de serviceproviders in uw buitengebied.

WIJ is uw lokale adviseur om de juiste keuze te maken voor de serviceprovider en het juiste pakket bij deze service provider. Echter WIJ adviseert u natuurlijk verder om optimaal gebruik te maken van de glasvezel. WIJ helpt u graag ondernemen, WIJ verzorgt uw bereikbaarheid, uw telefonie, uw vast mobiel integratie gecombineerd met uw glasvezel aansluiting. Zomaar een paar punten waarom het gesprek met WIJ aangaan u enorm helpt bij het organiseren en profiteren van de mogelijkheden van glasvezel voor uw bedrijf.