Advies of afspraak? Bel ons:0314760860      of mail ons: advies@wij-regelen.nl      Whatsapp:0655700840
[LayerSliderWP] Slider not found

WIJ besparen op uw telefoonkosten

WIJ selecteren de beste tarieven voor u op het gebied van de vaste kosten zoals uw analoge lijn of ISDN verbindingen en de belkosten. U blijft via het KPN netwerk bellen echter WIJ selecteren betere tarieven voor u. WIJ zorgt voor goede besparingen op uw abonnementskosten, op uw belkosten naar vaste nummers in Nederland, uw belkosten naar mobiele telefoons maar zeker ook op uw belkosten naar internationale bestemmingen. WIJ selecteren de beste tarieven voor u waardoor u enorm bespaart op uw telefoonkosten

WIJ selecteren is dus louter een administratieve wijziging met daarbij veel beter inzicht in het belgedrag van u en uw medewerkers. Door onze goede inkoop bij KPN zijn wij in staat, afhankelijk van uw belgedrag en abonnementsvormen tot wel 40% aan telefonie kosten te besparen.

Overzichtelijke facturen en altijd inzicht in verbruik

Maar vergeet niet de overzichtelijke facturen en realtime inzage in het belgedrag van uw organisatie. Ieder moment van de dag biedt ons systeem inzage in het gebruik van uw telefonie. Maak een overzichtelijke export van uw gegevens voor een goede rapportage. Dat alles zonder extra kosten sterker nog wij zorgen voor enorme besparingen op uw abonnementskosten en belkosten.

 

besparen telefoonkosten

 

 

WIJ regelen de overstap
zonder omkijken

 

Het overstap proces naar uw besparing is volledig geautomatiseerd. U heeft er geen omkijken naar en nogmaals het is louter administratief.

Technisch vinden er geen wijzigingen plaats in uw centrale en of uw verbinding. Hierdoor bespaart u flink op uw maandelijkse kosten zonder aanpassingen. Neem contact met ons op.

WIJ selecteren is
centrale onafhankelijk

 

Uw huidige ISDN centrale is zonder meer geschikt voor het besparen met WIJ selecteren. Het aantal lijnen, het type centrale, het maakt niet uit.

WIJ selecteren is geschikt voor iedere centrale en alle soorten ISDN of analoge lijnen. U bespaart op uw ISDN2 lijnen maar ook op ISDN20 of ISDN30.

Wij selecteren zorgt voor besparen op uw belkosten onafhankelijk van centrale of overige infrastructuur.

WIJ zorgt voor
duidelijkheid in kosten

 

WIJ selecteren geeft u inzicht in uw belverkeer, uw kosten en uw belkosten opbouw. Met de klant inlog bent u continu op de hoogte van wat de belkosten zijn voor uw organisatie of bedrijf. U kunt de gesprekskosten continu monitoren. Dat zorgt voor meer inzicht in uw kosten maar ook in uw medewerkers. Wilt u inzicht in meest gebelde nummer? Wij selecteren levert die in een muisklik. De CDR (call detail records) oftewel de gesprekgegevens zijn alla minuut beschikbaar via onze klantportal. U kunt deze desgewenst exporteren en of verder analyseren.

WIJ geven het gemak
van één factuur

 

Wij zorgen ervoor dat u slechts één factuur ontvangt voor uw telefonie diensten. Neemt u bijvoorbeeld uw breedband verbinding zoals uw glas aansluiting (FTTO of FTTH) of ADSL verbinding af dan ontvangt u dit duidelijk gespecificeerd op dezelfde nota.

Dit zorgt voor overzicht in uw kosten voor verbindingen en communicatie kosten. Zelfs uw mobiele telefoonkosten kunnen wij op dezelfde factuur presenteren. zie bijvoorbeeld WIJ. mobiel voor meer informatie over WIJ.mobiel

 

Voordelen WIJ selecteren
+ Overstap is volledig geautomatiseerd
+ Geschikt voor uw huidige telefooncentrale
+ Mogelijk voor alle ISDN2, ISDN20, ISDN30 en analoge lijnen
+ Zeer interessant bij meerdere vestigingen
+ Enorme besparing op uw telefoniekosten
+ Uitvoerige kostenspecificatie
+ Behoud van de bekende KPN kwaliteit

WIJ zorgen voor besparing telefoonkosten

Wij selecteren zorgt voor besparing telefoonkosten door scherpe gesprekstarieven.

Wij zorgen voor  besparing telefoonkosten door scherpe tarieven en flinke kortingen op de abonnementen.

Wij zorgen voor besparing telefoonkosten met extra korting bij meerdere vestigingen.

Nog meer besparen

 


WIJ selecteren is de ideale voorloper voor VOIP telefonie. Hiermee kunt u nog meer besparen met gebruikmaking van uw huidige centrale. De tarieven voor deze telefoniedienst liggen nog lager bij wij-verbinden dan de hierboven genoemde wij-selecteren tarieven. Dit komt doordat uw centrale ontsloten wordt via het IP netwerk van WIJ. U belt via het VOIP netwerk. Ook belt u GRATIS naar alle gebruikers van ons WIJ platform

WIJ verbinden is de IP oplossing van WIJ. Met Voice over IP belt u via een zogenaamde SIP trunk. Dit is een internetverbinding. Deze kunt u aansluiten op de huidige centrale.

Kijk voor meer informatie op WIJ.verbinden

Wij verbinden besparen

WIJ bellen basis incl.
onbeperkt bellen vanaf

€12,- p/mnd

U belt naar vaste nummers
binnen Nederland vanaf

Bel mij
Bedrijfsnaam

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)