Word jij onze nieuwe collega?

Wij zijn op zoek ter uitbreiding van ons team naar een beveiligingsmonteur (inbraak- en camerabeveiliging). Omschrijven we hieronder je ideale dag als beveiligingsmonteur dan komen wij graag met je in gesprek hoe we die dagindeling gaan realiseren!

Mijn dag

we starten met…

Er staat een leuk projectje op stapel bij een vakantiepark. Optimale indeling is gemaakt op kantoor en door de adviseur (lees onze verkoper). Gelukkig ben ik erbij betrokken zodat we zeker weten dat het klopt 😉  Het gaat om een vakantiepark met een 100 plekken en 10 chalets ongeveer. Winkeltje, leuk restaurantje, receptie en buiten zwembad. Daar moet bij de receptie onze mooie camera oplossing geplaatst worden. Dat gaat lukken alles is goed voorbereid dus ik kan lekker los.

Erg leuk contact met de eigenaar en manager van het park. Wat is er nu leuker dan voor hen een en ander mooi in beeld brengen. Zes camera’s op een NVR. Drie schermen en niet vergeten alle locaties te voorzien van de juiste aanduidingen. Leuk werken wanneer er goede camera’s verkocht zijn. Dan heb je tenminste iets aan de beelden wanneer er iets gebeurt of gewoon wanneer je wilt reageren op aankomende gasten. registratie en kentekenherkenning, ideaal voor deze klant.

Eigenlijk was het zo weer klaar omdat we een en ander goed voorbereid hadden op kantoor. Klant heeft er dan ook weinig last van en kan er snel gebruik van gaan maken. Even goede uitleg gegeven en de werkbon afronden. Weer projectje afgerond, op naar de volgende.

nu verder met een alarmcentrale bij een bestaande klant…

Hey wat leuk even bij een bestaande telefonieklant de alarmcentrale overnemen en vervangen. Zo breiden we de dienstverlening voor de klant lekker uit. Dat is snel geregeld waar de klant ook weinig last van heeft. Oude centrale vervangen voor een nieuwe. Huidige sensoren afwerken op de nieuwe centrale, alle sensoren overnemen en testen. Alarmcentrale overzetten en klaar is ook dit project. Was even flink doorwerken maar alles is weer lekker klaar voor vandaag.

Werkbon afhandelen, handtekening van de klant eronder en op naar huis. Morgen weer zo’n lekker dagje zie ik in m’n systeem, op kantoor voorbereiden en s middags een twee kleine opleveringen en servicebezoeken.  Even lachen met Radio10 Somertijd op de radio, altijd goed. Even bellen onderweg met Marcel hoe zijn dag was. Of ik morgen even mee kan naar een klant, hij heeft wat extra handjes nodig bij plaatsen van een flink aantal toestellen etc. Natuurlijk, ff kantoor bellen hoe het planningstechnisch kan….

Even later zie ik de werkbonnen aangepast en krijgt ook Marcel de update dat mijn handjes morgen even meegaan 😉

Ben jij dit?

Je ziet het, we zoeken enthousiasme, gedrevenheid, eigen initiatief en gewoon een leuke vrouw of man wie van aanpakken houdt en weet hoe je met klanten om moet gaan.

Aan het verhaal heb je al gezien welke punten je hopelijk beheerst, welke certificaten omtrent beveiligingen belangrijk zijn en verder gaan we samen kijken waar jij ons kunt helpen en wij jou.

Kom je een lekker kopje koffie drinken?

Is het nog nodig verder details te delen? Ok een paar dan.

Paar details:

  • het gaat om een functie van 32 tot 40 uur
  • je werkt aan alarmsystemen en camerabeveiliging
  • ict vind je interessant en verdiept je graag in ons hele assortiment
  • creativiteit zit in je bloed en daardoor in staat snel storingen op te lossen

 

 

Mail met advies@wij-regelen.nl op welk nummer wij je kunnen bellen voor een kort telefonisch interview en wellicht het maken van een afspraak, of bel met 0314-760860.