Vacature: verkoop binnendienst/organisatietalent

24-40 uur per week | Parttime / Fulltime

Wij zoeken ter uitbreiding van ons team een enthousiaste medewerker die graag commercieel en organisatorisch alles regelt voor onze leuke klanten. Onze nieuwe klanten, het portfolio, misschien onze eigenwijze manier van werken. Wat het ook is, we zijn in ieder geval op zoek naar een collega met ambitie, die regelt, organiseert en met veel gedrevenheid orde schept in de chaotische drukke dagen.  Samen met de collega’s mooie dingen maken voor onze klanten. Ervoor zorgt dat alles loopt en de organisatie draait, daar zijn wij naar op zoek

WIJ zoeken een man of vrouw die het leuk vindt alles te regelen, goed kan organiseren en het eerste aanspreekpunt op kantoor wil zijn. Je bent zoals gezegd het eerste aanspreekpunt, het gezicht van WIJ regelen, je maakt mooie en goede offertes en doet er alles aan om onze leuke klanten optimaal te bedienen. Je ondersteunt de buitendienst met het realiseren van onze ambities en bent een spil bij WIJ regelen. Kom maar op, je bent welkom bij ons team.

Regelen?

Met regelen bedoelen wij ervoor zorgen dat het loopt, dat het werk gedaan wordt. Dat je samen met je collega’s de klus klaart en ervoor zorgt dat op het juiste moment de juiste dingen georganiseerd worden.  Je buitendienst collega’s kunnen niet zonder je.

Jij bent degen wie het allemaal voor ze regelt, zodat zij optimale adviesgesprekken kunnen voeren bij onze (nieuwe) klanten.

Jouw dag

Je werkt mee op kantoor en organiseert alles, van eerstelijns ondersteuning tot uitwerken van offertes, contracten inregelen en oppakken. Je houdt ervan het gewoon goed te regelen voor onze klanten en je collega’s.

Geen dag is hetzelfde en er is altijd genoeg te doen. Daar hou jij van en zo vliegt de dag voorbij.

En verder?

Je functie kun je prima ontwikkelingen in richtingen waarin jij verder wil, daar houden we van. Je wordt goed ondersteunt door je collega’s en hebben gezamenlijk maar één doel lekker samenwerken en mooie dingen maken voor leuke klanten.

WIJ zijn ambitieus en hebben met onze producten iets moois voor vele bedrijven in de regio en daarom willen en gaan we samen met jou groeien aan WIJ.regelen

Wat bieden we jou?

 • Een gezellig team, informeel maar lekker aan het werk voor onze leuke klanten
 • Veel vrijheid in de ontwikkeling van je functie, er kan heel veel zolang onze klanten maar optimaal kunnen werken en dat je uiteindelijke doel is
 • Een marktconform salaris, pensioen, 27 vrije dagen, telefoon, laptop enz, alles wat je nodig hebt om goed te kunnen functioneren
 • goede ondersteuning wanneer jij er naar vraagt of behoefte aan hebt

Wat ga je zoal doen?

 • Werkzaamheden organiseren, regelen zodat de organisatie vooruit kan
 • Eigenlijk staat alles stil wanneer jij er niet bent
 • Telefonische ondersteuning van klanten bij mutaties, gewenste aanpassingen en andere wensen of problemen van de klant
 • Ondersteuning van de buitendienstmedewerkers met bijvoorbeeld opvolgen van aanvragen, uitwerken van offertes, uitvoeren van orders en verdere organisatie rondom het verkoopproces
 • Telefonische advisering van de klanten
 • planning en organisatie van de engineers
 • Mogelijkheid tot eigen invulling met werkzaamheden die jij leuk vind
 • enz

Wie is WIJ

Wij adviseren, zijn geen prijsvechter maar willen wel de beste zijn in klanttevredenheid en klantwaardering. Goede telefonie, vast en mobiel of geïntegreerd, WIFI, camerabeveiliging en andere ICT oplossingen, wij regelen het! In een hectische markt is het een flinke uitdaging om op de juiste plek te zijn, op het juiste moment voor de klant. Alles tot in de puntjes regelen, maar net dat onverwachte doen voor die klant. Net even verder gaan en de klant verrassen ondanks dat we erg druk zijn. Maar goed dat snap jij als geen ander en dat zit in je bloed en daarom kom je bij ons werken. En eigenlijk zijn we best een beetje zelfverzekerd, we werken alleen samen met klanten waar het mee klikt, die we leuk vinden. Samenwerken kan alleen succesvol op die manier volgens ons.

Dat zoekt WIJ dus

Een enthousiasteling, een regelaar en een prettige gesprekspartner voor onze klanten. Maar ik begin niet voor niets met enthousiasteling. Wij houden ervan elkaar leuk uit te dagen, geven enorme vrijheid maar moeten wel samen de klus klaren. Jij past daarin en voelt je als een vis in het water. Je bent gek op klantcontact en vindt het werken met verschillende systemen erg leuk. Wij zijn ambitieus en willen in een verdringingsmarkt groeien op basis van kwaliteit, onze unieke producten en klanttevredenheid. WIJ wil dat samen met jou organiseren.

Wat vragen we wel van je:

Je beschikt over HBO  denk- en werkniveau, misschien ben je net afgestudeerd en wil je lekker starten en goed doorgroeien dan nodigen wij je zeker uit te solliciteren. We zoeken iemand die goed kan organiseren, enthousiast heeft en snel leert om alles wat nodig is eigen te maken. We werken met Afas maar dat leren we je snel. Wij hebben plaats voor meer dan een een volle kracht dus 60 tot 80 uur uur per week dus we zijn benieuwd naar hoeveel uren jij wil besteden aan je werk en gaan er dan graag een combinatie van maken met één of twee andere kandidaten.

Natuurlijk zorgen wij voor de juiste omstandigheden, een prettige werkomgeving, prima voorwaarden enz.
Wil je komen praten over deze functie?
Mail mij (Joost de Ruijter) dan je brief met CV, je kunt hem mailen naar j.deruijter@wij-regelen.nl
Wil je mij bellen? T 0314 760 860

We hopen op spoedige reacties op zo’n leuke vacature zodat we jou snel kunnen presenteren aan al onze leuke klanten

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.