Advies of afspraak? Bel ons:0314760860      of mail ons: advies@wij-regelen.nl

Glasvezel buitengebied

/

WIJ beginnen, kies Glasvezelbuitenaf bij WIJ!

Er gaat iets moois gebeuren in het buitengebied van Winterswijk!, namelijk supersnel internet met ongekende mogelijkheden nu en in de toekomst. Ongekend hoge download- maar ook ongekend hoge uploadsnelheden zijn er straks mogelijk in het buitengebied van Winterswijk. Voor een ongekend lage prijs (het aanbod van CIF € 9.95 /mnd) en bij 50% deelnemers gaat het er komen! Schrijf u nu in via WIJ. WIJ biedt u verschillende dienstaanbieders en optimale telefonie en ICT mogelijkheden over glas.

Wat biedt WIJ?

WIJ adviseren u graag om voor u het meest optimale pakket samen te stellen. Met kennis van internetgebruik bij de zakelijke markt, uw bedrijfstak maar ook waarvoor u glasvezel in kunt zetten komen we samen tot het meest ideale pakket. WIJ bieden verschillende dienstaanbieders waardoor u een eerlijk en optimaal advies krijgt met de inzet van mogelijkheden welke voor u interessant en van belang zijn. Samen met u zorgen WIJ voor de optimale samenstelling. Van vakantiepark tot agrarier, van ZZP-er tot bouwbedrijf, WIJ organiseert uw snelle aansluiting en inzet van uw pakket.

Wat heeft u nodig?

Om glasvezel in het buitengebied te realiseren is 50% deelname vereist. Om deel te kunnen nemen en gebruik te kunnen maken adviseren WIJ u één van de onderstaande dienstaanbieders waar WIJ u op aan kunnen sluiten. Wanneer die 50% gerealiseerd wordt dan gaat CIF het buitengebied voorzien (96% van de huishoudens/panden) van een glasvezel aansluiting waarvoor u naast de diensten slecht € 9.95 per maand betaalt. Over deze vezel neemt u de diverse diensten af welke voor u van belang zijn te beginnen met natuurlijk internet toegang van één door WIJ geadviseerde aanbieders:

Weserve logo

Weserve is dienstaanbieder voor CIF voor voornamelijk de zakelijke markt. Weserve biedt namelijk vaste ip adressen (bijv ideaal om externe bedrijven direct toegang te geven tot bijv de melkrobot) en Weserve biedt meerdere mogelijkheden om verschillende zgn Vlans te maken voor zakelijke doeleinden bijv telefonie of het scheiden van uw wifi op het recreatiepark etc.

Lees meer arrow_color


solcon logo

Solcon is meer gericht op de particuliere gebruiker echter uniek in de filtering software. Ideaal voor gezinnen wie allemaal onbezorgd gebruik willen maken van de mogelijkheden van internet maar niet willen dat iedereen alles ziet. Al verschillende jaren is Solcon door de consumentenbond als beste getest en daarom vinden WIJ Solcon voor de particuliere klant de beste keuze

Lees meer arrow_color

cbizz

CBizz is de prijsvechter voor de zakelijke markt. In de basis een basissamenstelling welke uitgebreid kan worden met bijvoorbeeld vaste ip adressen. Met glasvezelpakketten van 50Mbps, 100Mbps, 400Mbps en 800Mbps biedt CBizz een breed scala. Ook over CBizz kunnen WIJ onze telefonie diensten verzorgen. De WIJ beltarieven liggen beduidend lager dan bij CBizz

Lees meer arrow_color

Wij_regelen_BOX_RGB Wij_verbinden_BOX_RGB Wij_mobiel_BOX_RGB