Advies of afspraak? Bel ons:0314760860      of mail ons: advies@wij-regelen.nl 

 

Gewoon goede telefonie verzorgen wij al ruim 20 jaar voor veel zakelijke klanten, bijv onze IP telefonie SWYX

 

 

Gewoon goede WIFI, of eigenlijk briljante WIFI regelen wij voor zakelijke klanten en particulieren.

 

 

WIJ verzorgen al twintig jaar mobiele telefonie, wij hebben er verstand van en maken het verschil.

 

 

Voor u telt alleen het resultaat, wij verzorgen gewoon goede beelden voor uw organisatie. Inzicht en zicht

 

 

Met ruim 20 jaar ervaring weten wij waar we het over hebben, daar hoeven we u niet mee lastig te vallen. U wilt het gewoon goed voor elkaar hebben. Kostenefficiënt en gewoon goed. Natuurlijk nodigen wij u uit details te lezen op op onze verschillende pagina’s, maar wanneer u het gewoon goed geregeld wilt hebben kunt u ook gewoon een afspraak maken. Dan informeren wij u graag over de belangrijke dingen om te weten, brengen een kort verslag aan u uit met bijlages wanneer u het toch wilt lezen en kunt u erop vertrouwen dat wij het gewoon goed voor u regelen.

Vacature

WIJ groeien gestaag door, onze nieuwe klanten, het portfolio, misschien onze eigenwijze manier van werken, in ieder geval zijn we nu op zoek naar een binnendienstcollega. Een man of vrouw wie het leuk vindt alles te regelen, goed kan organiseren en een spin in het web wil zijn. Je zorgt voor de planning en organiseert, je maakt offertes en doet er alles aan om onze leuke klanten optimaal te bedienen.  Lees gerust even verder dan wordt het duidelijk.

Hou je van organiseren, calculeren en ervoor zorgen dat klanten lekker kunnen communiceren zoals ze dat wensen, dan lees je verder en zie ik je vast snel in een gesprek

WIJ.beelden: camerabeveiliging

Soms is het gewoon een prettig idee over goede camerabeelden te beschikken. Niet alleen voor beveiliging maar zeker ook voor het volgen van processen, uw klanten zien arriveren, of gewoon om te volgen wat er gebeurt op uw terrein. Daarom is er WIJ.beveiligen met camerabewaking

Wanneer u eraan denkt om camera’s te plaatsen voor beveiliging dan zijn er een paar grote voordelen. Allereerst het afschrikken, bezoekers met verkeerde bedoelingen willen nu eenmaal liever niet vastgelegd worden. Daarnaast voor identificatie en bewijsverzameling, mocht het onverhoopt misgaan dan is het wel zo prettig wanneer u goede beelden heeft waarop goed te zien is door wie en wat er heeft plaats gevonden op uw terrein

Pas op…

WIJ beveiligen met camera’s
WIJ.regelen: Swyx!

Lang voordat voip bellen gemeengoed werd verzorgden wij al dé IP telefonie oplossing voor het MKB: Swyx. Eigenlijk is hier één gedachte van belang: denken vanuit uw pc en gebruik maken van al uw gegevens in uw systeem voor telefonie zowel uitgaand als inkomend!

Het is toch raar dat u telefoonnummers van uw scherm overtikt op een telefoon? Het is toch raar dat uw telefoonsysteem niet direct uw klant herkent? Het is toch raar dat u niet gewoon in uw CRM of ERP pakket op het hoorntje kunt klikken en dat uw telefoongesprek niet opgebouwd wordt?

Hou die gedachte vast…

SWYX met de ideale software
WIJ.wifi

Gewoon goede WIFI, of eigenlijk briljante WIFI geregeld door WIJ. Eindelijk.

Er zijn legio oplossingen om WIFI te organiseren op plekken waar u dat wilt. Alleen is het ook wel erg belangrijk eerst een paar vragen te stellen over waar en waarvoor u dat WIFI wilt gaan gebruiken. Het is natuurlijk een enorm verschil wanneer u WIFI thuis wilt realiseren of bijv in een Schouwburg. WIJ regelen optimale professionele WIFI en hebben ook voor uw wensen een goede samenstelling en oplossing.

Altijd professioneel en van erg goede kwaliteit en afgestemd op uw profiel.

WIJ bellen basis incl.
onbeperkt bellen vanaf

€12,- p/mnd

Vast nummer
op mobiel

€5,- p/mnd

Mobiel: onbeperkt bellen & sms
en 10GB op KPN netwerk

€22,50 p/mnd

T-Mobile Unlimited bellen en data in Nederland en 10 GB in de EU

€29,- p/mnd

Verder praten?

Wij praten graag met u verder over onze dienstverlening:

T 0314 760860
E advies@wij-regelen.nl
F www.facebook.nl/wijregelen
Klantenlogin: Klik hier om in te loggen

Bel mij

Bedrijfsnaam

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)