Advies of afspraak? Bel ons:0314760860      of mail ons: advies@wij-regelen.nl
[layerslider id="17"]

WIJ-regelen hosted telefonie

Hosted telefonie, profiteren van de meest geavanceerde VOIP telefonie oplossing

 

Onze hosted telefonie centrale is de meeste geavanceerde VOIP telefonie oplossing leverbaar. Naast dat u belt tegen de laagst mogelijke tarieven en daarmee het goedkoopste belt in Nederland en daarbuiten, biedt wij-regelen ook de meeste mogelijkheden qua instellingen en toepassingen op het gebied van VOIP telefonie.

Voip telefonie begint bij wij-regelen.nl

Het selecteren voor een hosted telefonie oplossing is niet uw dagelijks werk maar wel essentieel voor een optimale bereikbaarheid van uw organisatie. Essentieel voor een goede communicatie met uw klanten of relaties. Het is daarom erg belangrijk de juiste samenstelling en passende toepassing voor uw organisatie te selecteren. WIJ-regelen is de meest geavanceerde hosted voip oplossing leverbaar met de mogelijkheid uw mobiele telefonie op te nemen in het netwerk.

Wij-regelen dit voor u, maar niet door een paar toestellen te leveren, nee WIJ zorgt voor een optimale instelling van uw nieuwe communicatie toepassing. WIJ-regelen begint bij een gedegen inventarisatie van uw wensen en eisen. Maar ook is een goede analyse en inleving in uw organisatie en werkprocessen essentieel. Immers met uw nieuwe hosted telefoonoplossing kiest u voor vele mogelijkheden welke wellicht uw processen verder kunnen optimaliseren.

Een koppeling met uw CRM of ERP applicatie zorgt voor een goede informatievoorziening voor uw medewerkers waardoor er efficienter en met meer verkoopkansen gecommuniceerd kan worden met uw klanten of relaties. Natuurlijk is het directe resultaat van besparen op uw telefonie kosten belangrijk maar weet u wat efficiënter communiceren, stoppen met zoeken en direct de beschikking hebben over de juiste informatie uw organisatie efficiënter maakt? Hoeveel dat scheelt in de werkzaamheden welke uw medewerkers kunnen uitvoeren? Telefonie is niet het afleveren van een telefoongesprek maar een onderdeel van uw gehele productieproces of verkoopproces. Daarbij zijn mogelijkheden en de inventarisatie van de wensen en processen erg belangrijk zo niet essentieel.

Wij-regelen zorgt voor een goede afstemming van uw nieuwe telefonie systeem op uw organisatie. Wij-regelen zorgt voor een efficiency verbetering maar ook voor optimale bereikbaarheid in de stijl passend bij uw organisatie. Wij-regelen verzorgt het gehele traject, stelt een optimaal nummerplan voor u op over de vestigingen heen. Wij-regelen zorgt voor professioneel ingesproken berichtgevingen zoals voor uw welkomsttekst of voicemail bericht. Wij-regelen zorgt voor optimale bereikbaarheid door uw mobiele telefonie op te nemen in de bereikbaarheid en te koppelen aan uw telefooncentrale.

Maar wij-regelen, regelt dat ook nog eens zonder investering in een dure telefooncentrale. U betaalt geen kosten voor die persoonlijke ‘kast aan de muur’. Wij-regelen is efficient en voordelig maar biedt alle mogelijkheden wie horen bij een centrale bij een multinational.

Laat ons meer vertellen over wij-regelen, uw nieuwe hosted voip telefoonoplossing.