WB16002AVF-0110-FINALIk ben Joost, geboren in 1970 en kom uit Winterswijk. Ik woon samen en heb twee dochters. Ik heb mijn HBO studie marketing en communicatie gevolgd in Den Haag en heb daarna een vervolgstudie gedaan aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Tijdens deze laatste studie ben ik begonnen met het verkopen van mobiele telefoons met abonnementen. We hebben het dan over 1995 dus helemaal aan het begin. Ik heb ruime ervaring op het gebied van telecommunicatie en wil meedenken met hoe ik vind dat bij u de telefoon opgenomen moet worden. Wat past bij de uitstraling van uw organisatie, welk type klanten heeft u en hoe gaan WIJ dat samen organiseren. Ik doe de commerciële en adviserende taken binnen WIJ en kom graag bij u op bezoek voor een gesprek. Bel mij voor een afspraak 0314760860 of mail naar j.deruijter@wij-regelen.nl