WB16002AVF-0074-FINALIk ben Marcel en geboren in 1970. Heb drie dochters en ben alweer flink wat jaren getrouwd. Ook mijn ICT ervaring is opgebouwd sinds 1994 en kan toch wel zeggen dat ik alweer flink wat jaren meedraai op het gebied van ICT. Via voip bellen wordt technisch door veel ict-ers onderschat. Wanneer u telefonisch niet meer bereikbaar bent is dat in veel gevallen nog veel vervelender dan wanneer een computer even niet werkt of het systeem het even niet doet. Bereikbaarheid is essentieel, het kunnen communiceren met de buitenwereld ook. Ik regel het technisch voor u, dat is mijn verantwoording. Natuurlijk begint ieder iets groter project met een goede inventarisatie en dat zal waarschijnlijk ons eerste contact zijn. Zal ik binnenkort bij u komen inventariseren? Bel dan 0314760860 voor een afspraak zodat WIJ ook u kunnen voorzien van onze mooie goed werkende telecommunicatie oplossingen