Bereikbaarheid
door gebruik WIJ mobiel

WIJ mobiel zorgt voor de bereikbaarheid binnen uw organisatie op de mobiele telefoon.
WIJ mobiel is het meest geavanceerde mobiele platform met een uitgebreid scala aan mobiele diensten. WIJ mobiel maakt gebruik van het KPN netwerk. WIJ mobiel voorziet u van de enige echte meest geavanceerde vast mobiel integratie. WIJ mobiel levert vanzelfsprekend optimale 4G dataverbinding. WIJ mobiel levert zeer scherpe maatwerk abonnementen als opvolger van Telfort en Yes

WIJ mobiel
uiterst concurrerend

WIJ mobiel is de mobiele oplossing binnen ons WIJ portfolio en biedt een aansluiting op het betrouwbare KPN netwerk. Naast de vele extra diensten welke WIJ mobiel biedt, zoals 2e nummer op uw simkaart, meerdere voicemail boxen, de bereikbaarheidsmatrix etc., zijn we ook nog eens aanmerkelijk goedkoper met onze tarieven .Vraag ook naar onze flexibiliteit in looptijden. neem contact met ons op.

WIJ mobiel voicemail waar u dat wil

Dat klinkt heel logisch maar we leveren ze ook met veel plezier af in uw e-mailbox. Heeft u er ooit bij stil gestaan hoeveel geld er verspild wordt met bellen naar voicemail? Zit u achter uw e-mail, mobiel doorgeschakeld, dan leveren wij het bericht als bijlage af in uw e-mail.

WIJ mobiel zorg voor grip op uw kosten

WIJ mobiel zorgt ervoor dat u of uw telecombeheerder met een paar drukken op de knop ervoor kan zorgen dat specifieke categorieën van gesprekken bijvoorbeeld niet gebeld kunnen worden. Maar ook sms berichten van specifieke gebruikers kunt u blokkeren. Kortom er zijn veel maar toch simpele mogelijkheden om grip te hebben op uw mobiele telefonie kosten.

WIJ mobiel zorgt voor integratie zonder app

WIJ mobiel is de enige oplossing wie voor een vast mobiel integratie zorgt zonder dat u een app hoeft te gebruiken op uw mobiele telefoon. Daardoor is deze met iedere telefoon te koppelen maar is er ook geen storingsgevoelige extra schakel of terugbel faciliteit. WIJ mobiel is daardoor de oplossing voor vast en mobiel integratie.

Onze bereikbaarheidsmatrix

Met de bereikbaarheidsmatrix is instellen hoe, waar en welke telefoon op welk moment over moet gaan wel erg makkelijk. Zit u in vergadering dan wordt uw gesprek automatisch afgeleverd bij de secretaresse,. Zit u in de auto dan leveren wij af op uw mobiele telefoon. Bent u op uw kantoor dan leveren wij af op uw vaste toestel.

Een paar simpele voorbeelden welke kinderlijk eenvoudig in te stellen zijn met de WIJ mobiel bereikbaarheidsmatrix.
Met WIJ mobiel beschikt u indien gewenst over meerdere voicemailboxen en kunt u type gesprekken op verschillende manieren afleveren.

WIJ mobiel doet het zoals u altijd al gewild heeft

Meerdere nummers op één simkaart

Als eerste in Nederland biedt WIJ mobiel de mogelijkheid om meerdere telefoonnummers te koppelen aan één simkaart. Sterker nog, dat kan zelfs een vast regio nummer zijn (bijv 0543-5*****) of een 088 nummer (regiovrij).

Bent u bijvoorbeeld ZZP’er en vindt u een normaal nummer op uw voertuig en in gebruik professioneler dan een 06 nummer? WIJ. mobiel lost dit probleem op. En dan niet door een speciaal toestel, nee WIJ. mobiel programmeert dit nummer op uw simkaart.

Uw klanten bellen u tevens naar het vastnet bellen tarief. Wilt u liever een extra mobiel nummer? Bijvoorbeeld voor storingsdienst of privé gebruik?

Ook dat kan met WIJ.mobiel

Bedrijfsdatabundel

WIJ.mobiel introduceert: Bedrijfsbundel Data, nu uw databundel voor het gehele bedrijf gezamenlijk gebruiken. U bent al de bedrijfsbundels gewend waarbij u onbeperkt kunt bellen en sms-en. Nu introduceert WIJ de bedrijfsbundel data waarbij u nadat u uw databundel verbuikt heeft eerst de overige MB’s van uw collega’s gebruikt. Hierdoor wordt de kans op extra kosten nog kleiner en krijgt u maximaal waar u voor betaald.

Dat noemen we wederom de heldere taal van WIJ.mobiel.

Bel mij

  Bedrijfsnaam

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Mobiel: onbeperkt bellen & sms
  en 8GB op KPN netwerk

  € 23,-

  /p mnd

  Onbeperkt bellen met vast en mobiel met 16GB data

  € 34,-

  /p mnd