Advies of afspraak? Bel ons:0314760860      of mail ons: advies@wij-regelen.nl
[layerslider id="17"]

WIJ regelen: Professioneel ingesproken voicemail en IVR teksten

Als professionele organisatie vindt u het belangrijk om een goede indruk achter te laten bij uw relaties. Daarbij let u natuurlijk op de vele dingen binnen uw organisatie, uw huisstijl, uw website, uw communicatie op schrift etc.  WIJ helpt u daarbij met een goede bereikbaarheid en optimale telecommunicatie oplossing. Echter soms kan het toch voorkomen dat u even niet bereikbaar bent op uw telefoon of dat een klant in uw IVR terecht komt. Is de tekst welke dan door uw relatie gehoord wordt passend bij uw organisatie? Heeft u grip op een uniforme uitstraling daarin? Hoe spreken uw medewerkers hun voicemail in welke uw relatie hoort? Zijn uw voicemailteksten wel conform uw huisstijl? Wij regelen professioneel ingesproken voicemailteksten voor uw gehele organisatie.

professionele stem

 

 

WIJ regelen de uitstraling voor uw organisatie op het gebied van telecommunicatie door professioneel ingesproken welkomstberichten

Vaak zien wij dat de voicemail berichten nog te wensen over laten. Niet van goede kwaliteit zijn ingesproken en niet conform de uitstraling zoals u dat eigenlijk wenst. Op het platform van WIJ kunt u dit echter erg goed voor uw medewerkers instellen en beheren. Maar WIJ levert ook voor u de professioneel ingesproken voicemailteksten, zodat u uniformiteit en kwaliteit uitstraalt.

Voor uw organisatie regelt WIJ professioneel ingesproken voicemail welkomstteksten en IVR teksten. Onze meertalige professionele stem leeft zich in in uw organisatie en doelgroep en stemt daar de intonatie op af. Hierdoor laat u uw klant of relatie de juiste beleving ervaren wanneer u even niet bereikbaar bent of de telefoon door de centrale aangenomen wordt. Uw merkbeleving wordt daardoor verder verbeterd.

Natuurlijk is een juiste tekst erg belangrijk. WIJ helpt u bij de juiste samenstelling waarna de tekst door onze professional ingesproken wordt in de studio. Nadat deze bewerkt is naar het juiste formaat en de juiste kwaliteit wordt deze door ons op afstand ingeladen in ons platform. Hierna is de dienst operationeel.
Voor de voicemail van de mobiele telefoons adviseren wij altijd een ‘ik ben niet bereik baar tekst’ en een ‘ik ben met verlof tekst’ zodat bij afwezigheid de tekst gemakkelijk omgezet kan worden naar afwezig (zie bereikbaarheidsmatrix)

 

WIJ levert bereikbaarheid en professionaliteit op het gebied van telecommunicatie tot in detail en regelt dit voor u.

 

 

 

Prijzen:
Een basis voicemailtekst bestaat uit een tekst tot 20 woorden. Deze worden geproduceerd en ingesproken door onze professionele WIJ stem. De tekst wordt vooraf aangepast door onze tekstschrijvers. Wij geven 1 jaar stemgarantie en leveren deze aan in het benodigde formaat.
1 voicemail tekst of IVR bericht tot 20 woorden

 

Professioneel ingesproken voicemailtekst / welkomsttekst of IVR tekst va € 25,00

 

 

Afname van professioneel ingesproken voicemail welkomstteksten en IVR berichten is binnen onze WIJ-regelen oplossing ook mogelijk als abonnementsdienst. Hierbij zorgen wij ervoor dat er voor een vast bedrag per maand altijd het juiste en correct ingesproken bericht te horen is.
Binnen deze abonnementsdienst kunt u een vast aantal malen de berichten laten wijzigen, worden teksten altijd volgens uw huisstijl en wensen herschreven en ingesproken. Geheel in de uitstraling passend bij uw organisatie. WIJ regelen uw complete bereikbaarheid maar ook uitstraling op het gebied van telecommunicatie.

 

 

Voor meer informatie:

Bedrijfsnaam

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)