Advies of afspraak? Bel ons:0314760860      of mail ons: advies@wij-regelen.nl      Whatsapp:0655700840

Solcon glasvezelbuitenaf

/

Solcon is meer gericht op de particuliere gebruiker echter uniek in de filtering software. Ideaal voor gezinnen wie allemaal onbezorgd gebruik willen maken van de mogelijkheden van internet maar niet willen dat iedereen alles ziet. Al verschillende jaren is Solcon door de consumentenbond als beste getest en daarom vinden WIJ Solcon voor de particuliere klant de beste keuze.

De glasvezelpakketten bestaan beginnen vanaf 150/150Mbps en lopen op van 200/200 naar 250/250Mbps voor de all-in pakketten. Bent u particulier of klein zakelijk dan is Solcon een goede keuze mede doordat ze een vast ip adres bieden. Dit is erg prettig in geval van camerasystemen of andere oplossingen welke we in het buitengebied vaak tegenkomen. Ook kunnen we de WIJ-regelen en WIJ-verbinden telefonie aanbieden over de Solcon glasvezel zodat u net wat geavanceerdere oplossingen krijgt dan de standaard Solcon oplossing.

Wilt u hierover meer informatie dan kunt u hier meer informatie vinden en ons bellen 0314760860 of mailen advies@wij-regelen.nl. Onze adviseurs helpen u dan graag en komen (indien zakelijk) graag bij u langs om u verder te informeren.

Maar eerst is het belangrijk om de 50% te halen in Winterswijk, maakt u daarom uw keuze voor Solcon maar weet u nog niet welk pakket? Kies dan de basis en wij helpen u later verder om het pakket specifiek op u af te stemmen. WIJ.regelen het graag voor u en bestellen kunt u via onderstaand scherm doen.