WIJ samen met T-Mobile perfecte combinatie voor vast en mobiel

T-Mobile introduceert Cloud & Clear, de vast en mobiel integratie op het netwerk van T-Mobile. In samenwerking met Mitel heeft T-Mobile een erg stabiele en goede integratie oplossing voor de zakelijke klant ontwikkeld. Met T-Mobile Cloud & Clear belt u vast en mobiel tegen uiterst scherpe tarieven maar vooral ook zeer efficiënt en bedrijfszeker. Vast en mobiel wordt samengebracht in Cloud & Clear en u hoeft niet meer te investeren in een telefooncentrale. U beschikt over de ontelbare mogelijkheden van Mitel en T-Mobile. Vanzelfsprekend is WIJ één van de eerste organisaties wie T-Mobile Cloud & Clear voeren in Nederland. Kennis op het gebied van mobiele telefonie én vaste telefonie, jarenlange ervaring en een langdurige samenwerking met T-Mobile zorgen ervoor dat T-Mobile en WIJ gezamenlijk de zakelijke klant adviseren en bedienen. WIJ organiseren uw vast en mobiel integratie. Naast het eigen portfolio van WIJ op het gebied van zakelijke vaste en mobiele telefonie biedt WIJ nu dus ook de Cloud & Clear oplossing van T-Mobile. Verschillende zakelijke klanten vergen verschillende oplossingen. Wij organiseren en regelen stabiele goedwerkende telecommunicatie oplossingen. Neem contact op verfrissende adviezen en oplossingen

Vier verschillende profielen

Cloud & Clear is verkrijgbaar vanaf 20 werkplekken. Per medewerker kiest u een profiel dat perfect aansluit op zijn of haar belgedrag. Daardoor bent en blijft u als organisatie flexibel én richt u uw communicatie zo efficiënt mogelijk in. U kunt per medewerker kiezen uit de volgende vier profielen:

  • Op de zaak Voor medewerkers met alleen een vaste telefoon
  • Op weg Voor medewerkers met alleen een mobiele telefoon
  • Waar dan ook Voor medewerkers met een mobiele telefoon die ook op een vast nummer bereikbaar moeten zijn
  • In eigen hand Voor medewerkers met een mobiele en vaste telefoon

De samenwerking werd verder bekrachtigd door de uitgifte van de demo koffer waarbij een werkende oplossing gedemonstreerd kan worden bij de klant op locatie. Het is belangrijk de oplossing te ervaren en dan is het makkelijk wanneer dat direct bij de klant kan.

T-Mobile biedt inmiddels een geheel vernieuwd netwerk waarbij de dekking verder enorm verbeterd is maar ook de hoogst mogelijke snelheden gerealiseerd worden op het gebied van 4G. De werking en gevolgen van dit nieuwe netwerk leggen wij u graag uit. Met T-Mobile heeft WIJ naast de eigen vaste en mobiele oplossingen van WIJ.regelen een mooi compleet aanbod op de twee beste netwerken van Nederland.