T-Mobile logo

Stap in, kies voor T-Mobile bij WIJ

T-Mobile beschikt over het snelste 4G netwerk van Nederland en dat is niet zo gek want T-Mobile heeft haar volledige netwerk vernieuwd en maakt daarbij gebruik van de meest optimale frequenties voor 4G. Maar belangrijker nog, het 3G netwerk, waarover u belt, is verhuisd naar de 900MhZ en dat betekent een enorme verbetering in dekking en performance. Dit is in het heel heel kort waarom wij met volle overtuiging zeggen, als onafhankelijke aanbieder van mobiele telefonie, T Mobile biedt het beste netwerk van Nederland!

In een 4glogopersoonlijk gesprek vertellen wij u graag het hele verhaal en kijken dan samen of T Mobile een geschikte aanbieder is voor uw bedrijf of organisatie.
Mogen wij het gesprek met u aangaan? Bel voor een afspraak 0314-760 860 of vul onderstaande contactformulier in. Dan komen wij snel bij u langs voor een verfrissend gesprek.

Maar voor het zover is informeren wij u graag nog verder over T-Mobile

T-Mobile Helder, het goed samen te stellen tariefplan van T-Mobile

T-Mobile biedt haar 3,8 miljoen klanten (consumenten en zakelijke) abonnementen wie u zelf kunt samenstellen. Voor zakelijk, daar gaat het hier natuurlijk om, zijn dat de zakelijke Stel Samen abonnementen en de Helder tariefplannen. Stel Samen zien wij vooral gebruikt worden in de ZZP markt en de klein zakelijke markt waarbij wij ons meestal richt op de Helder tariefplannen.

T Mobile Helder biedt een zogenaamd pay as you go abonnement, Helder Bereikbaar, waarbij u iedere minuut betaalt of uit de bundels van uw collega’s gebruikt.
De volgende stap is de Helder regelmatig met 120 minuten om te bellen en een minimale databundel van 250MB. Die 120 minuten gaat trouwens gewoon in een soort bedrijfstegoed zodat uw collega’s daar ook uit kunnen bellen
Is 250MB te weinig, en dat is natuurlijk best snel het geval, dan zijn er grotere bundels vanaf 2GB. Een aanrader wanneer je gebruik gaat maken van het snelle 4G netwerk van T Mobile.

Maar even terug naar de belbundels. Na Helder Regelmatig komt Helder Vaak. Eigenlijk hetzelfde als Regelmatig maar dan met 360 minuten welke u in uw potje doet. Ook hier geldt weer, 250MB in de basis, maar u kunt ook databundels vanaf 2GB kiezen.

[blockquote]
Geen verrassingen maar duidelijk en transparant: Helder van T-Mobile
doordat T Mobile wanneer de data bundel op is de snelheid verlaagt heeft u aan het einde van de maand geen financiële verrassing wanneer uw collega flink over zijn bundel heen gaat
[/blockquote]

Voor de grootgebruikers binnen Nederland is er Helder Altijd. Een onbeperkt bellen abonnement met ook hier een MB bundel vanaf 250MB. U begrijpt dat deze belbundel persoonlijk is.

Voor Europa reizigers is er de Helder Europa. Deze is ideaal want u belt zowel in Nederland als ook in Europa (de Zone 1 landen) onbeperkt. Ook krijg je voor de Europa landen een 500MB bundel qua data.

Naast mobielinternet2deze tarieven en bundels zijn er nog een aantal slimme bundels en voordelen. Bij T Mobile heeft u namelijk nooit dat u een hoge data rekening krijgt, bij T Mobile gaat de snelheid namelijk omlaag na gebruik van je bundeltegoed aan data. Deze kunt u weer versnellen maar u hebt tenminste nooit dat u achteraf, wanneer de factuur verschijnt een zogenaamde billshock krijgt. Wij houden meer van duidelijkheid vooraf

Met deze abonnementen zijn wij in staat het ideale pakket voor u samen te stellen. Daarbij zorgen wij in onze aanbiedingen er altijd voor dat er voldoende reserves zijn, alle buitenbundel kosten goed meegenomen zijn in de aanbiedingen. Wij vinden het altijd erg prettig wanneer tijdens en na de looptijd blijkt dat onze berekening toch wel erg goed was.

 

Wilt u een totaal overzicht met de tarieven? Wij adviseren u graag en nemen alle bundels mee in het advies maar wij begrijpen dat u zich misschien wilt voorbereiden of alvast vergelijken. Klik hier