taart T Mobile T-Mobile beste netwerk van Nederland, sterker nog ter wereld!! Tijd voor een lekkere taart….
 
 
Uit onafhankelijk onderzoek van P3 communications blijkt dat T-Mobile dit jaar het best geteste netwerk van Nederland heeft.
P3 communications is een vooraanstaande internationale dienstverlener voor consultancy, engineering en doet jaarlijks de P3 connect Mobile Benchmark NL: de Mobile Benchmark is een rapport dat is ontwikkeld voor de beoordeling en objectieve vergelijking van de prestaties en servicekwaliteit van de Nederlandse mobiele netwerken.
De benchmark is bedoeld als voortdurende beoordeling van de nieuwste netwerktechnologie. Het rapport wordt jaarlijks gepubliceerd op basis van de resultaten van een uitgebreide reeks testen vanuit het perspectief van de eindgebruiker. De klant dus.
 
We kunnen zelfs vertellen dat P3 nergens ter wereld een hogere score heeft gegeven aan een mobiel netwerk dan aan het mobiele netwerk van T-Mobile Nederland. T-Mobile haalde de hoogste totaalscore op alle categorieën, waaronder telefonie, data, grote steden en onderweg. En daar zijn we trots op. Want de uitslag is een beloning voor de gedurfde, strategische keuze die T-Mobile eerder maakte: het bouwen van een nieuw, toekomstbestendig netwerk. Het netwerk van de klant.

beste netwerk
Het nieuwe 4G-netwerk van T-Mobile geeft Nederland meer.
Nieuw netwerk, meer masten, meer 4G.
Landelijke dekking
Meer capaciteit
Meer snelheid