Vacature: accountmanager, verkoopadviseur

vacature accountmanager verkoopadviseur

Wij zoeken ter uitbreiding van ons team een enthousiaste accountmanager. Sales zit in je bloed, klanten adviseren is het mooiste wat er is. Processen bij klanten verbeteren en op onze eigenzinnige manier de automatisering organiseren bij onze potentiële klanten. Ons portfolio maar zeker ook onze eigen ontwikkelde applicaties zorgt ervoor dat er flinke ambities zijn. In een verdringingsmarkt groeien is door een perfect product portfolio is zo enorm leuk om te doen.

Wanneer onze klanten onze specifieke oplossingen zien, testen, ervaren, geloven ze hun ogen niet en gaan ze bijna altijd overstag. Alleen lopende contracten kunnen soms parten spelen daarom is een goede vastlegging essentieel, zaaien zoals we dat noemen. En de klanten in tijdens de eerste contacten overtuigen dat ze het moeten zien wat wij te bieden hebben, dat is de uitdaging in onze verdringingsmarkt.

WIJ zoeken een man of vrouw die het leuk vindt potentiële klanten actief te benaderen, er tegen kan dat niet iedereen op zijn of haar telefoontje zit te wachten maar kan overtuigen dat de klant toch het gesprek met je aan moet gaan. Iemand wie zich goed kan verplaatsen in de klant, natuurlijk goed luistert maar ook zegt waar het op staat. Je klant zit niet met je aan tafel om ja te knikken maar zoekt een toevoeging aan kennis en kunde op IT- en Communicatiegebied. Kom maar op, je bent welkom bij ons team.

Verkoop?

Met verkopen bedoelen wij ervoor zorgen de klant geholpen wordt de juiste keuze te maken, te adviseren hoe hij de communicatie, de beveiliging en de it-organisatie moet organiseren om zijn of haar bedrijf optimaal te kunnen laten werken. . Je regelt en communiceert veel en dat doe je natuurlijk in goed Nederlands. Je hebt kennis van ons portfolio maar ook van organisaties, je luistert en acteert op de ontwikkelingen en uitdagingen bij je (potentiële) klanten en weet de juiste onderdelen aan de klant te koppelen. Wij verkopen geen producten die niet passen, nee is ook een antwoord en vinden het belangrijk dat er een duidelijke klik is tussen de klant en de accountmanager. Samen mooie dingen maken voor leuke klanten.

En verder?

Je benadert klanten op een eigenzinnige manier en weet gesprekspartner te worden op het gehele it vlak. Je kent je tekortkomingen en schaalt snel genoeg op wanneer dat nodig is. Je bent onderweg naar klanten en enorm gedreven om die mooie producten te bespreken en onzer te brengen bij ons klanten.

De markt?

Wij adviseren, zijn geen prijsvechter maar willen wel de beste zijn in klanttevredenheid en klantwaardering. In een hectische markt is het een flinke uitdaging om op de juiste plek te zijn op het juiste moment voor de klant. Alles tot in de puntjes te regelen maar net dat onverwachte te doen voor die klant. Net even verder gaan en de klant verrassen ondanks dat we erg druk zijn. Maar goed dat snap jij als geen ander en dat zit in je bloed en daarom kom je bij ons werken. En eigenlijk zijn we best een beetje zelfverzekerd, we werken alleen samen met klanten waar het mee klikt, die we leuk vinden. Samenwerken kan alleen succesvol op die manier volgens ons.

Wat bieden we jou?

  • Een gezellig klein team, informeel maar lekker aan het werk voor onze leuke klanten
  • Veel vrijheid in de ontwikkeling van je functie, er kan heel veel zolang onze klanten maar optimaal kunnen werken en dat je uiteindelijke doel is
  • Een marktconform salaris, pensioen, 27 vrije dagen, telefoon, auto, werkplek thuis enz, alles wat je nodig hebt om goed te kunnen functioneren
  • goede ondersteuning wanneer jij er naar vraagt of behoefte aan hebt.

Wat ga je zoal doen?

  • Moeten we dat hier nog uitleggen? Je weet dondersgoed wat je gaat doen en wij zorgen voor de juiste omstandigheden en ondersteuning

Dat zoekt WIJ dus

Een echte adviseur die door het juiste advies enorm lekker verkoopt. Een man of vrouw wie telefonische benadering in een verdringingsmarkt niet schuwt en goed kan overbrengen wat de toegevoegde waarde van ons unieke portfolio is voor de potentiële klant. Een adviseur wie beslist voor de klant of de klant helpt beslissen, geen onzin verkoopt maar het juiste aanbiedt voor de uitdagingen van de klant.

Wat vragen we wel van je:

Je beschikt over een HBO denk- en werkniveau.
We zoeken iemand die goed kan adviseren, rekenen en goede kennis heeft op het gebied van IT en communicatie. We werken met Afas maar dat leren we je snel. Wij hebben plaats voor een volle kracht dus 40 uur per week maar hopen wel dat je minimaal 32 uur wilt werken. Natuurlijk ben je goed in Nederlands en maak je geen schrijffouten. Ervaring op het gebied van it is ook wel handig, maar nog belangrijker is het klantcontact en daar blij van worden.

Natuurlijk zorgen wij voor de juiste omstandigheden, een prettige werkomgeving, prima voorwaarden enz.
Wil je komen praten over deze functie?
Mail mij (Joost de Ruijter) dan je brief met CV, je kunt hem mailen naar j.deruijter@wij-regelen.nl
Wil je mij bellen? T 0314 760 860

We hopen op spoedige reacties op zo’n leuke vacature zodat we jou snel kunnen presenteren aan al onze leuke klanten.