Advies of afspraak? Bel ons:0314760860      of mail ons: advies@wij-regelen.nl

Vacature: WIJ zoekt project/officemanager / binnendienst

/

vacature telecommunicatie Doetinchem bij WIJ

Vacature projectmanager / binnendienst

WIJ groeit gestaag door, daarom deze nieuwe vacature binnen WIJ. Onze nieuwe klanten, het portfolio, misschien onze eigenwijze manier van werken, in ieder geval zijn we nu op zoek naar een projectmanager of binnendienst medewerk(st)er. Een man of vrouw wie het leuk vindt alles te regelen, goed kan organiseren en een spin in het web wil zijn. Je zorgt voor de planning, organiseert de werkzaamheden en de organisatie. Ben je gek op commerciële binnendienstwerkzaamheden? Natuurlijk kan dat. Lees gerust even verder dan wordt het duidelijk.

 

 

 

 

 


Manager?

 

Met managen bedoel ik regelen dat het loopt, dat het werk gedaan wordt. Dat je de samen met je collega’s de klus klaart maar waarbij jij wel de beslissing neemt zodat op het juiste moment de juiste dingen georganiseerd worden. We hebben namelijk een hectische innovatieve markt waarin we werken en dan is lekker schakelen erg prettig. Maar dan is het ook essentieel dat de juiste dingen op het juiste moment georganiseerd en geïnitieerd worden. Natuurlijk ben je belangrijk voor onze organisatie en bepaal je mede het beleid wanneer je daar de persoon voor bent. Wij zien er naar uit. Jij initieert en draagt belangrijke ontwikkelingen en kansen aan voor onze organisatie.


en verder?

 

Je werkt daarnaast mee op de afdeling binnendienst en eerstelijns ondersteuning. Of doe je liever een deel van het projectmanagement? In overleg stellen we de functie samen naar je wensen want wij halen graag uit iedereen het maximale en vinden het belangrijk dat je doet waar je zin in hebt en waar je goed in bent.  Natuurlijk alles gericht op het lekker samen werken met en voor de klant in een leuk enthousiast team.


De markt?

 

Wij adviseren, zijn geen prijsvechter maar willen wel de beste zijn in klanttevredenheid en klantwaardering. In een hectische markt is het een flinke uitdaging om op de juiste plek te zijn op het juiste moment voor de klant. Alles tot in de puntjes te regelen maar net dat onverwachte te doen voor die klant. Net even verder gaan en de klant verrassen ondanks dat we erg druk zijn. Maar goed dat snap jij als geen ander en dat zit in je bloed en daarom kom je bij ons werken.

 

Dat zoekt WIJ dus

Een enthousiasteling, een regelaar en een organisator. Maar ik begin niet voor niets met enthousiasteling. Wij houden ervan elkaar leuk uit te dagen, geven enorme vrijheid maar moeten wel samen de klus klaren. Jij past daarin en voelt je als een vis in het water. Je bent gek op klantcontact en vindt het werken met verschillende systemen erg leuk. Wij zijn ambitieus en willen in een verdringingsmarkt groeien op basis van kwaliteit en klanttevredenheid.. WIJ wil dat samen met jou organiseren. Daarnaast staan er een paar hele leuke ontwikkelingen op het spel waarover ik je in een persoonlijk gesprek wel iets meer kan vertellen.

Wat vragen we wel van je:

Je beschikt over een HBO denk- en werkniveau.
We zoeken iemand die goed kan organiseren, rekenen en goede kennis heeft op het gebied van Office en andere software. Heb je in het verleden met AFAS gewerkt dan worden we daar blij van. Natuurlijk ben je goed in Nederlands en maak je geen schrijffouten. Ervaring op het gebied van telecommunicatie is ook wel handig, maar belangrijkers is het klantcontact en daar blij van worden.

Natuurlijk zorgen wij voor de juiste omstandigheden, een prettige werkomgeving, prima voorwaarden enz.
Wil je komen praten over deze functie?
Mail me dan je brief met CV, je kunt hem mailen naar j.deruijter@wij-regelen.nl
Wil je me bellen? T 0314 760 860