Wie is WIJ en Wie zijn WIJ?

Natuurlijk is het wel zo prettig te weten met wie u te maken krijgt wanneer u overstapt naar WIJ. Wie is WIJ nu eigenlijk. Wij stellen ons graag aan u voor. WIJ is een team van telecommunicatie specialisten met ruime ervaring. WIJ wil samen met u op een duidelijke efficiënte manier uw communicatie stroomlijnen, efficiënter maken, automatiseren maar bovenal klantvriendelijke communicatie realiseren voor uw organisatie. WIJ zijn geen ja knikkers, WIJ zijn kritisch naar uw huidige proces en zien, signaleren en adviseren omtrent uw communicatie met de ‘buitenwereld’. Zonder opsmuk, gewoon in Jip en Janneke. U bent niet geïnteresseerd in de techniek maar in de oplossing en die hebben WIJ.

Oprichter Joost de Ruijter (commercieel)

WB16002AVF-0110-FINALIk ben, geboren in 1970 en kom uit Winterswijk. Ik woon samen en heb twee dochters. Ik heb mijn HBO studie marketing en communicatie gevolgd in Den Haag en heb daarna een vervolgstudie gedaan aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Tijdens deze laatste studie ben ik begonnen met het verkopen van mobiele telefoons met abonnementen. We hebben het dan over 1995 dus helemaal aan het begin. Ik heb ruime ervaring op het gebied van telecommunicatie en wil meedenken met hoe ik vind dat bij u de telefoon opgenomen moet worden. Wat past bij de uitstraling van uw organisatie, welk type klanten heeft u en hoe gaan WIJ dat samen organiseren. Ik doe de commerciële en adviserende taken binnen WIJ en kom graag bij u op bezoek voor een gesprek. Bel mij voor een afspraak 0314760860 of mail naar j.deruijter@wij-regelen.nl

 

WIJ werken met directe verkoop maar zeker ook met een uitgebreid dealernetwerk voornamelijk in Gelderland en Twente. WIJ groeit gestaag en daarmee zal het olievlekje verder uitbreiden over de kaart van Nederland en Duitsland. WIJ is efficiënt, kortlijnig en doelbewust. Als verkooppunt, reseller of dealer van WIJ krijg je alle expertise van WIJ en kun je de huidige klanten voorzien van de meest geavanceerde maar ook kosten efficiënte telecommunicatie oplossingen. Zowel op het KPN netwerk als ook op het T Mobile netwerk wanneer wij het hebben over mobiele telefonie. Verbindingen en cloud telefonie realiseren we in samenwerking met diverse leveranciers zoals: CIF, Weserve, KPN, Eurofiber, Trent glasvezel, Tele2, Reggefiber, BBNed, T Mobile Cloud & Clear, Ziggo etc.

WIJ komt voort uit een zakelijke dienstverlener uit Oost Nederland met 20 jaar ervaring op het gebied van mobiele en vaste telefonie. WIJ organiseren, ondersteunen en regelen alles voor de zakelijke klant. Voordelig bellen. Bel WIJ voor een afspraak 0314 760860 of mail advies@wij-regelen.nl voor een afspraak.