Advies of afspraak? Bel ons:0314760860      of mail ons: advies@wij-regelen.nl

WIFI volgens WIJ: Ruckus Wireless

/

WIJ.regelen gewoon goede WIFI met Ruckus

WIFI wordt steeds belangrijker voor uw organisatie, niet alleen om het aan te bieden aan uw bezoekers en medewerkers, maar ook uit risico en veiligheid van uw organisatie en bedrijfsgevoelige documenten. Natuurlijk roept u dan de hulp in van de specialist, WIJ! WIJ regelen gewoon goede WIFI op dezelfde manier zoals we ook goede telefonie regelen.

In Jip en Janneke taal, degelijk veilig en goed. Maar eigenlijk is de techniek achter onze Ruckus oplossing briljant. WIJ vinden het dan ook wel erg moeilijk om niet laaiend enthousiast te zijn over de Ruckus Wireless oplossing. Wij kunnen het dan ook niet laten om er toch een en ander over te vertellen. Hoe gaan wij te werk in onze analyse, onze zogenaamde “Site Survey”(lees bereikmeting). Hoe komen we tot een optimaal advies, maar ook wat is Ruckus en waarom vinden wij het zo briljant?
Alles gaat draadloos, iedereen wil overal snel en veilig toegang tot de informatie welke nodig is voor een goed functioneren. Maar u wilt hetzelfde ook aanbieden aan uw bezoekers, terwijl u op dat moment wel goed wilt zorgen voor bedrijfskritische processen, bedrijfskritische gegevens. Uw gasten verwachten van u dat u optimaal internet, draadloos aanbiedt. Dat kan, dat kan goed en dat kan veilig met Ruckus Wireless. De techniek achter Ruckus zorgt voor optimale controle, optimale gebruikers vriendelijkheid, weergaloze snelheid en alle mogelijkheden voor nu en de toekomst.

 

Daarvoor neemt u contact op met WIJ. WIJ regelen gewoon goede WIFI, bijv Ruckus Wireless

Waarom WIJ?

WIJ zijn volledig gecertificeerd Ruckus partner en optimaal op de hoogte over de mogelijkheden, de technieken en vertalen dit naar een optimale opstelling voor uw organisatie. WIJ regelen dat al uw gasten en medewerkers beschikken over echt goed draadloos toegang tot uw netwerk of internet. Daarvoor zetten wij apparatuur in welke past bij uw organisatie van bijv Engenius of Ruckus. Natuurlijk hoort voorafgaand aan ons advies een duidelijk onderzoek naar uw behoefte, capaciteit en wensen maar voordat wij een advies uitbrengen voeren wij bij u een Site Survey uit. Waar heeft uw omgeving behoefte aan welke capaciteit en hoe zorgen we ervoor dat uw organisatie of locatie optimaal gedekt wordt door onze apparatuur.
WIJ verkopen geen onzinnige zenders waarbij u denkt optimaal WIFI te kopen, WIJ regelen WIFI zoals uw organisatie of locatie dat nodig heeft afgestemd op uw bezoek, het gebruik en de locatie.
Door de verschillende technologieën van de apparatuur welke wij beschikbaar hebben kiezen en adviseren wij het juiste merk en apparatuur. Gewoon WIFI dat werkt.
Natuurlijk zijn alle medewerkers van WIJ wie werken aan uw WIFI optimaal en volledig getraind in advies, analyse, optimalisatie en plaatsing. Volgens Ruckus zijn we dan ook: BIG DOG authorized partner waardoor u gegarandeerd optimaal WIFI krijgt op uw locatie volgens de Ruckus standaard en technologieën.

Waarom Ruckus Wireless

De Ruckus technologie is gewoonweg briljant. WIJ laten dat graag zien in een filmpje waarin duidelijk wordt waarom u gewoon beter af bent met Ruckus.
Wellicht helaas is het filmpje in het Engels maar het geeft wel een erg goede weergave van waarom Ruckus afwijkt van andere WIFI oplossingen.
In het filmpje ziet u grote oplossingen en daar zijn wij ook goed in maar ook kleinere organisaties welke toch worstelen met optimaal WIFI zijn met de unleased variant, waarbij u geen controller meer aan hoeft te schaffen, gewoon optimaal geholpen en uiterst concurrerend in prijs. Sterker nog, we plaatsen ze momenteel ook in normale huis situaties waar men gewoon betrouwbaar WIFI wenst.

Goed WIFI begint bij een goede bereikanalyse

Hoe is de constructie van de locatie, de omgeving en wat is het gebruik. Deze analyse wordt uitvoerig door onze engineer uitgevoerd en uitgewerkt in een duidelijk rapport verwerkt op uw plattegronden. Hierbij wordt op locatie door onze geavanceerde analyse apparatuur exact gemeten welke invloeden er zijn van en waar we rekening mee moeten houden om een optimale werking te realiseren.

Ruckus komt als zeer kostenefficiënt uit de bus, diverse projecten en vergelijken hebben uitgewezen dat er aanmerkelijk minder toegangspunten nodig zijn om een optimale dekking te realiseren. Het bereik van Ruckus is niet alleen groter maar ook krachtiger en sneller. Daarnaast zijn er per toegangspunt vaak veel meer gebruikers mogelijk waardoor er gewoon meer gebruik gemaakt kan worden van minder toegangspunten. Die combinatie en een optimale beheerstool zorgen voor een zeer kostenefficiënte top oplossing Ruckus Wireless

Daarnaast is het erg belangrijk dat uw WIFI oplossing op de juiste wijze en met de juiste adviezen geïnstalleerd wordt. En daarvoor kiest u WIJ. Wij zijn volledig getraind beschikken over alle benodigde apparatuur en analysematerialen voor een optimale gebruikerservaring van uw medewerkers en bezoekers wanneer uw WIFI is opgeleverd. Voor een juiste installatie en optimaal gebruik. Wij.regelen gewoon goede WIFI voor ons vanzelfsprekend en laat WIJ u helpen.

 

 

R510 unleased

 

Ruckus heeft met de introductie van Unleased deze mooie WIFI oplossing beschikbaar gemaakt voor het MKB. De controller is nu verwerkt in een toegangspunt waardoor de controller niet meer apart aangeschaft hoeft te worden. Dit is in te zetten tot 25 toegangspunten en 500 gelijktijdige gebruikers op een systeem

T300 outdoor

 

Vanzelfsprekend beschikt Ruckus over een goede lijn buiten toegangspunten zodat ook daar optimaal WIFI gerealiseerd kan worden. Hierbij is de kracht en de Beamflex technologie weer een zeer krachtig punt.

Zonedirector controller


 

Wanneer u meer dan 25 toegangspunten nodig heeft of meer dan 500 gebruikers tegelijk optimaal toegang wilt geven tot uw WIFI netwerk zetten wij de Zonedirector van Ruckus in. Ineens is uw WIFI ongelimiteerd.

Gewoon goed

 

Niet voor niets geeft Ruckus levenslange garantie op alle binnen toegangspunten. Niet voor niets is Ruckus ingezet in vele hotels en scholen maar ook in Thialf, Carré, Tivoli,  AOC Oost etc etc. Ervaar Ruckus en laat u informeren door WIJ.