T-Mobile 4G meer snelheid voor zakelijk Nederland

dekking T Mobile Oost NederlandT-Mobile heeft de afgelopen jaren gebouwd aan iets bijzonders, het netwerk van de toekomst. Eind oktober 2015 heeft T Mobile landelijke dekking gerealiseerd hetgeen betekent dat 95% van alle inwoners in Nederland in een 4G dekkingsgebied van T-Mobile woont en kan profiteren van supersnel 4G. Sterker nog, inmiddels heeft T Mobile 4G+ geïntroduceerd in grote delen van Nederland, meer dan 75% van Nederland profiteert hier inmiddels van. Natuurlijk afhankelijk van het toestel of device welke u gebruikt.

Daarnaast is er, door de vernieuwing van het gehele netwerk en het recordaantal zendmasten, ook enorm veel verbeterd op het gebied van spraak. Dat is natuurlijk voor zakelijk Nederland nog steeds van cruciaal belang. U wilt probleemloos uw zakelijke gesprekken overal voeren en met de beste geluidskwaliteit. Dat regelen wij voor u met T-Mobile., oa doordat u nu optimaal gebruik maakt van 900Mhz voor spraak. Dat samen met de meeste masten geeft nu eenmaal de beste dekking van Nederland.

Wat is 4G+?

Met 4G+ heeft T Mobile naast 4G op de 1800 Mhz ook 4G op de 900 Mhz geactiveerd, deze twee banden worden gecombineerd waardoor nog hogere snelheden behaald kunnen worden en er een nog stabielere verbinding verkregen wordt. Met 4G had T Mobile al het snelste 4G netwerk volgens de Ookla speedtesten echter deze snelheden worden met 4G+ nog makkelijker en stabieler gerealiseerd. Stelt u zich eens voor, 120Mbps down en 50Mbps up!!! Er is menig vaste locatie, denk aan uw huidige verbinding op kantoor, welke niet in de buurt komt van deze snelheden. Nu is het beschikbaar met T-Mobile 4G+ aangeboden door WIJ. 75% van de Nederlanders kan hiervan profiteren maar zeker ook ons werkgebied, Gelderland, Twente en Utrecht is 4G+ van T-Mobile beschikbaar.

4G+ DekkingskaartWat betekent dit alles voor mijn telefoongesprekken?

De nieuwe masten en technieken van T-Mobile zorgen er ook voor dat de telefoon gesprekken van betere kwaliteit zijn en de dekking verder enorm verbeterd is. Met verreweg de meeste opstelplekken en zendmasten van Nederland, daarin de meest geavanceerde technieken van Nederland, meer capaciteit op het netwerk dan KPN en Vodafone samen is T-Mobile verreweg het beste netwerk van Nederland. Ja u leest het goed, wij verzekeren u, T-Mobile is nu het beste netwerk van Nederland, voor zowel telefonie als ook voor data!!.

De meeste zendmasten, de meeste opstelplekken, de beste frequenties voor telefonie en voor data, de meeste capaciteit zelfs meer dan de andere netwerken samen, het is tijd voor T-Mobile! WIJ verzorgt uw overstap vlekkeloos en zonder dat uw medewerkers hinder ondervinden. Sterker nog ze zullen enthousiast zijn over de prestaties en kwaliteit

Is doordat T Mobile het beste netwerk heeft, T Mobile nog wel een goede keus wanneer het gaat om prijs?

Jazeker!! T-Mobile biedt niet alleen het beste netwerk van Nederland maar is daarnaast uitermate competitief qua prijs en biedt verreweg de beste prijs kwaliteit verhouding!

Bel ons (0314 760 860) of vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo spoedig contact met u op om de overgang voor u te verzorgen:

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Uw bericht