WIJ verzorgen voor u onze Swyx telefonie oplossing

Lang voordat voip bellen gemeengoed werd verzorgden wij al dé IP telefonie oplossing voor het MKB Swyx. Eigenlijk is hier één gedachte van belang: denken vanuit uw pc en gebruik maken van al uw gegevens in uw systeem voor telefonie zowel uitgaand als inkomend!

Het is toch raar dat u telefoonnummers van uw scherm overtikt op een telefoon? Het is toch raar dat uw telefoonsysteem niet direct uw klant herkent? Het is toch raar dat u niet gewoon in uw CRM of ERP pakket op het hoorntje kunt klikken en dat uw telefoongesprek niet opgebouwd wordt?

Het is toch raar dat u telefoonnummers van uw scherm overtikt op een telefoon? Het is toch raar dat uw telefoonsysteem niet direct uw klant herkent? Het is toch raar dat u niet gewoon in uw CRM of ERP pakket op het hoorntje kunt klikken en dat uw telefoongesprek niet opgebouwd wordt?

Heb ik een geschikt bedrijf voor Swyx?

Die vraag moet u echt mee beginnen voordat u begint aan uw selectie of informatie verzamelen. Swyx is namelijk voor heel veel bedrijven interessant maar bij uitstek voor werkplekken achter een PC gebruikmakend van een CRM of ERP pakket.

Heb ik alle data beschikbaar en gebruiksklaar?

Lekker werken en alles vanuit uw systeem, dat wil iedere kantoormedewerker of collega onderweg dolgraag, simpel en alles voor handen zorgt voor een efficiëntere werkweek en dus hogere arbeidsproductiviteit.

Is een goede monitoring voor mij belangrijk?

Als ondernemer of dienstverlener bent u natuurlijk geïnteresseerd in de prestaties, het aantal gesprekken en de afhandeling ervan. Swyx levert u deze info en zorgt ervoor dat monitoring efficient en optimaal geregeld is.

Ik wil zien wat er gebeurt; waar, wanneer en wie belt!

Geen enkele telefonieoplossing gaat zo duidelijk met uw gesprekken om. Het lijkt soms wel weer een gewone lijnkiezer. U ziet wie waar en hoe gebeld wordt en handelt deze gesprekken dus net zo makkelijk af. Volledig intuïtief, dat geeft een goed gevoel!

Waarom WIJ.regelen SWYX?

Bij WIJ hebben we al jaren lang ervaring met Swyx en weten als geen ander wat het is om vanuit uw pakket te communiceren. Met optimaal ingeregelde scripten (hoe wordt een gesprek door uw organisatie geleidt). Duidelijke visuele weergave van wie u belt op welk nummer en naar wie u het gesprek wenst door te verbinden. Allemaal gewoon vanaf uw pc!
Vanzelfsprekend verzorgen wij graag een demo voor u want dan wordt het al snel duidelijk of Swyx de oplossing is voor uw organisatie. Bel ons voor een afspraak Doetinchem 0314 760860
WIJ regelen gewoon goede telefonie vanaf uw computer of mobiele telefoon
WIJ regelen gewoon goede koppelingen met uw CRM/ERP pakket
WIJ regelen gewoon een goed inzicht in uw telefonie-
stromen
WIJ regelen efficiënte com-municatie voor uw organisatie met Swyx

WIJ.regelen: Swyx!

Swyx is zoveel meer dan cloud telefonie of voip telefonie, hoe u het ook noemt. Swyx is een volledige echte integratie en door de jarenlange ervaring als Duitse ontwikkelaar als geen ander in staat om de systemen probleemloos en kwalitatief zeer goed te integreren. Hoge mate van flexibiliteit, extreem innovatief dat is Swyx.

Een juiste configuratie zorgt ervoor dat de inkomende gesprekken ook snel en juist op de goede plek terecht komen. U wilt immers geen gesprek missen maar u wilt ook dat het efficiënt en professioneel afgehandeld wordt. Wij noemen dat geautomatiseerde gespreksdistributie, waar moet op welk moment het inkomende gesprek afgeleverd worden, efficiënt en doeltreffend. Dat verzint u niet zelf maar laat u over aan de experts van WIJ.regelen.

Neem daarom contact op met de experts van WIJ regelen :

Winterswijk 0543 551122

Doetinchem 0314 760860

of vul uw gegevens hiernaast in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Bel mij

    Bedrijfsnaam

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)