Advies of afspraak? Bel ons:0314760860      of mail ons: advies@wij-regelen.nl

WIJ.regelen SWYX

/

WIJ verzorgen voor u onze Swyx telefonie oplossing

Lang voordat voip bellen gemeengoed werd verzorgden wij al dé IP telefonie oplossing voor het MKB Swyx. Eigenlijk is hier één gedachte van belang: denken vanuit uw pc en gebruik maken van al uw gegevens in uw systeem voor telefonie zowel uitgaand als inkomend!

Het is toch raar dat u telefoonnummers van uw scherm overtikt op een telefoon? Het is toch raar dat uw telefoonsysteem niet direct uw klant herkent? Het is toch raar dat u niet gewoon in uw CRM of ERP pakket op het hoorntje kunt klikken en dat uw telefoongesprek niet opgebouwd wordt?

Hou die gedachte vast…

…want daarvoor hebben we Swyx. Uw volledig geïntegreerde en perfect werkende IP telefonie oplossing

 

 

 

Heb ik een geschikt bedrijf voor Swyx?

 

Die vraag moet u echt mee beginnen voordat u begint aan uw selectie of informatie verzamelen. Swyx is namelijk voor heel veel bedrijven interessant maar bij uitstek voor werkplekken achter een PC gebruikmakend van een CRM of ERP pakket.

Heb ik alle data beschikbaar en gebruiksklaar?

 

Lekker werken en alles vanuit uw systeem, dat wil iedere kantoormedewerker of collega onderweg dolgraag, simpel en alles voor handen zorgt voor een efficiëntere werkweek en dus hogere arbeidsproductiviteit

Is een goede monitoring voor mij belangrijk?

 

Als ondernemer of dienstverlener bent u natuurlijk geïnteresseerd in de prestaties, het aantal gesprekken en de afhandeling ervan. Swyx levert u deze info en zorgt ervoor dat monitoring efficient en optimaal geregeld is

Ik wil zien wat er gebeurt, waar wie en wanneer belt!

 

Geen enkele telefonieoplossing gaat zo duidelijk met uw gesprekken om. Het lijkt soms wel weer een gewone lijnkiezer. U ziet wie waar en hoe gebeld wordt en handelt deze gesprekken dus net zo makkelijk af. Volledig intuïtief, dat geeft een goed gevoel!

 

Waarom WIJ.regelen SWYX??
Bij WIJ hebben we al jaren lang ervaring met Swyx en weten als geen ander wat het is om vanuit uw pakket te communiceren. Met optimaal ingeregelde scripten (hoe wordt een gesprek door uw organisatie geleidt). Duidelijke visuele weergave van wie u belt op welk nummer en naar wie u het gesprek wenst door te verbinden. Allemaal gewoon vanaf uw pc!
Vanzelfsprekend verzorgen wij graag een demo voor u want dan wordt het al snel duidelijk of Swyx de oplossing is voor uw organisatie. Bel ons voor een afspraak Doetinchem 0314 760860 of Winterswijk 0543 551122

 

WIJ regelen gewoon goede telefonie vanaf uw computer of mobiele telefoon

WIJ regelen gewoon goede koppelingen met uw CRM/ERP pakket

WIJ regelen gewoon een goed inzicht in uw telefonie-stromen

WIJ regelen efficiënte com-municatie voor uw organisatie met Swyx

 

WIJ.regelen Swyx

Swyx is zoveel meer dan cloud telefonie of voip telefonie, hoe u het ook noemt. Swyx is een volledige echte integratie en door de jarenlange ervaring als Duitse ontwikkelaar als geen ander in staat om de systemen probleemloos en kwalitatief zeer goed te integreren. Hoge mate van flexibiliteit, extreem innovatief dat is Swyx.

 

Een juiste configuratie zorgt ervoor dat de inkomende gesprekken ook snel en juist op de goede plek terecht komen. U wilt immers geen gesprek missen maar u wilt ook dat het efficiënt en professioneel afgehandeld wordt. Wij noemen dat geautomatiseerde gespreksdistributie, waar moet op welk moment het inkomende gesprek afgeleverd worden, efficiënt en doeltreffend. Dat verzint u niet zelf maar laat u over aan de experts van WIJ.regelen.

Neem daarom contact op met de experts van WIJ regelen :

Winterswijk 0543 551122

Doetinchem 0314 760860

of vul uw gegevens hiernaast in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug

Bedrijfsnaam

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)

 

WIJ.regelen de juiste inrichting!

Met de juiste inrichting van uw Swyx omgeving creëert u een aantal belangrijke voordelen voor uw organisatie of bedrijf.

Gesprekken komen aan waar ze moeten zijn en zorgen daardoor voor een hogere productie of betere efficiëntie. Vooraf gedefinieerde procesbeschrijvingen zorgen ervoor dat het gesprek bij de juiste persoon of collega terecht komt waardoor er minder wachttijd of zoekverkeer plaats vindt. Wel zo fijn voor beller maar ook voor uw medewerkers. Omdat ze bij de juiste medewerkers terecht komen is de respons ook gewoon hoger en dat heeft weer effect op de totale gesprekstijd van uw medewerkers. Is het een keer druk en wilt u extra meldingen of voicemailmogelijkheden inzetten? Natuurlijk bij Swyx is het standaard. Bij voorkeur alleen in extreme nood maar er wordt geen gesprek gemist en de parameters bepaalt u met de experts van WIJ regelen.

Maar Swyx gaat veel verder want denk ook aan de uitgaande gesprekken. Door de optimale integratie met uw CRM/ERP pakket realiseren we enorm veel efficiency voordelen en gewoon gebruikers gemak. Eigenlijk best raar he dat u zich niet of nauwelijks heeft afgevraagd waarom u telefoonnummers over tikt van uw computerscherm op uw telefoontoestel. U doet het waarschijnlijk al jaren maar is natuurlijk niet echt handig. Dat is met Swyx al jaren afgelopen. Maar ook inkomend, u herkent wie u belt en kunt daarop anticiperen maar ook processen automatiseren. Ik kan me bijvoorbeeld voorstellen dat het handig is om bij de verkoopafdeling de laatste orders van de klant te tonen. WIJ regelen het met de voip oplossing van Swyx!

Nog een keuze te maken omdat KPN stopt met ISDN?

Moet u nog een keuze maken omdat KPN stopt met ISDN, heeft u een kantoorsituatie zoals een notariskantoor, accountantskantoor, huisartsenpraktijk, handelsorganisatie etc. dan is de Swyx oplossing van WIJ regelen de ideale voip oplossing qua cloud telefonie in combinatie met uw crm pakket. Want deze integreren onze experts zoals u hierboven heeft kunnen lezen. Ga het gesprek aan met ons en u zult zien dat u al veel eerder over had willen stappan van ISDN naar deze volledige ip telefonie oplossing.

Combineer Swyx met uw mobiele telefoon

Kinderlijk eenvoudig passen wij ook onze vast mobiel integratie toe op uw mobiele telefoon. Het komt erop neer dat wij uw mobiele telefoon volledig integreren op het Swyx platform. Onze zogenaamde vast mobiel integratie. Simpel gezegd wordt uw mobiele telefoon een draadloze telefoon welke overal werkt. U kunt dus met uw vaste nummer uitbellen naar uw zakelijke relaties en gebeld worden op uw mobiele telefoon op uw doorkiesnummer of uw verkorte interne nummer. Natuurlijk zorgen wij er ook voor dat u kunt zien of uw collega in gesprek of beschikbaar is.