WIJ.wifi:
de oplossing voor uw zakelijke wifi

U heeft het vast erg goed voor elkaar, goede glasvezelverbinding, goede courante apparatuur zoals telefoons en laptops en toch loopt telkens uw netwerk vast. Is het traag en loopt het gewoon niet zoals u het verwacht. Jammer, erg jammer want u betaalt iedere maand flink voor de verbinding en heeft flink geïnvesteerd in de apparatuur. U bent één ding vergeten of u heeft één ding onderschat.

Uw WIFI. Daarom belt u ons, WIJ.regelen. Want wij hebben gewoon verstand van goede WIFI en dat is tegenwoordig wel erg belangrijk. WIFI is niet een kastje ophangen en geregeld. Goede WIFI is afhankelijk van uw omgeving uw pand, uw machines en het gebruik.

WIJ heeft er verstand van en onze medewerkers helpen u graag.

Een passende oplossing

WIJ heeft er verstand van en onze medewerkers helpen u graag, anders is het gewoon zonde van het geld geïnvesteerd in uw apparatuur. Afhankelijk van de situatie kunnen wij op basis van uw plattegrond, ondersteund met een bezoek of foto’s goed uw indeling en benodigde opstelling samenstellen maar nog beter: meten

WIJ maakt enorm goede meetrapportages, onze zogenaamde Site survey’s waarin we precies meten en dus zien waar in uw pand de acces points moeten komen om een optimaal wifi netwerk te realiseren. Waar heeft uw apparatuur last van interferentie, enz. En dat onze meetrapportages en adviezen op basis daarvan kloppen wordt wel bewezen door onze garanties.

Want indien wij een site survey hebben uitgevoerd en u op basis daarvan het WIFI netwerk aan laat leggen zoals geoffreerd dan garanderen wij de dekking zoals beschreven. Gaat het toch mis dan plaatsen wij geheel kosteloos extra acces points. Natuurlijk gaan wij er dan vanuit dat er geen constructieve wijzigingen zijn doorgevoerd of totale indelingen en machineparken zijn gewijzigd maar dat snapt u ook.

WIJ staat achter de meetrapporten opgesteld door onze engineers, achter de offertes en achter de adviezen. Dat garanderen we. Gewoon goede WIFI vinden wij vanzelfsprekend maar eigenlijk is het dat niet.

Wifi volgens WIJ: Ruckus

Waar wij ook wel heel enthousiast over zijn is ons top merk Ruckus. Vaak doen we lacherig over de naam en pakken we het in: uw WIFI is ruk, wij lossen het op met Ruckus. Maar alle gekheid op een stokje Ruckus heeft zulke mooie technieken aan boord daar worden wij echt warm van. Het hangt niet voor niets in de Amsterdam Arena, Van der Valk Hotels en vele scholen.

Ruckus is als geen ander in staat met de gepatenteerde technieken enorme hoeveelheden en snelheden door de machines te verwerken. En door de Unleashed techniek, de controller zit in één van de access points, nu ook binnen bereik van MKB en ook inzetbaar voor woningen. Door de kracht heb je ook doorgaans minder access points nodig waardoor het prijstechnisch ook interessant kan zijn.

Bel mij

    Bedrijfsnaam

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)