WIJ regelen de nieuwste
faciliteiten met Hosted telefonie

Met het bellen over IP (VOIP), en onze Hosted telefonie diensten haalt u de nieuwste en meest geavanceerde telefoon oplossingen in huis.

U hoeft voortaan niet meer te investeren in dure centrale telefonie apparatuur, u kunt nu gebruik maken van onze hypermoderne telefooncentrale en betaalt slechts een vaste vergoeding per werkplek.

WIJ regelen

WIJ regelen
altijd up to date

Onze Hosted omgeving WIJ regelen beschikt altijd over de laatste en nieuwste faciliteiten. Hierdoor heeft u geen omkijken naar aanleg of onderhoud. De centrale bevindt zich tevens in vijf extreem beveiligde datacenters buiten uw bedrijf.

Dit garandeert de beste bedrijfszekerheid voor uw telefonie platform.

Neem contact met ons op.

WIJ regelen verbindt uw vestigingen

Doordat u met WIJ regelen allemaal op hetzelfde platform werkt zijn de grenzen tussen uw locaties verdwenen. Ineens zijn al uw vestigingen samengevoegd en kunt u overal telefoneren met iedereen binnen de vestigingen van alle locaties welke aangesloten zijn op WIJ regelen. Vanzelfsprekend worden daardoor alle gesprekken onderling als intern gezien en zijn dus kosteloos. Dit zorgt voor een flinke besparing wanneer u over meerdere vestigingen beschikt. Bijkomend voordeel is dat de verschillende vestigingen ook niet allemaal afzonderlijk hoeven te beschikken over een eigen centrale. De voordelen van Hosted telefonie van WIJ

Grote flexibiliteit
bij groei en krimp

WIJ regelen biedt een enorme flexibiliteit in het aantal werkplekken bij groei maar ook bij Krimp. WIJ groeit vanzelf met u mee en wanneer dat nodig is nemen we een stapje terug, WIJ doet niet moeilijk en geeft u een flexibiliteit van 30% voor krimp per jaar. Groei is snel geregeld zonder investeringen in centrales of de zogenaamde toestelkaarten. Hierdoor hoeft u geen overcapaciteit te kopen zoals u dat gewend bent bij een conventionele ISDN centrale.

 

Weer een voordeel van Hosted telefonie van WIJ

WIJ regelen
maximale betrouwbaarheid

Onze Hosted telefonie oplossing is extreem betrouwbaar door het gebruik van vijf datacenters waarover de servers verdeeld zijn. Deze maximaal beveiligde locaties bevinden zich over verschillende plekken in Nederland waardoor in geval van calamiteiten in een bepaalde regio uw telefonie oplossing toch operationeel en toegankelijk blijft. De technische specialisten waken 24 uur per dag, 7 dagen per week over uw telefoniediensten.

Voordelen WIJ.regelen

+ Overal bereikbaar ongeacht werkplek
+ Optimale integratie mogelijk met mobiel
+ Snel toenemen en afnemen aantal aansluitingen/werkplekken
+ Voorloper zijn op telecomgebied verstevigt uw imago
+ Altijd uiterst moderne faciliteiten
+ Maximale betrouwbaarheid
+ Geen investeringen in centrales

WIJ regelen geen hoge investeringen

U betaalt een vaste maandelijkse vergoeding per werkplek. U weet dus precies waar u aan toe bent, als u een nieuwe medewerker aan wilt sluiten op het netwerk. Daarnaast zijn er geen hoge diepte investeringen nodig om de beschikking te hebben over onze state of the art telefonie oplossing. Hosted VOIP van WIJ zorgt voor optimale beschikbaarheid voor een vast bedrag per maand.

Eén echte integratie en dat is WIJ.regelen mobiel

WIJ. regelen Altijd up to date

WIJ.regelen mobiel groen

Kiest u voor WIJ regelen mobiel Groen dan belt u vanaf zowel de mobiele als ook de vaste telefoon onbeperkt naar vaste nummers binnen Nederland, onbeperkt naar mobiele nummers binnen Nederland, onbeperkt onderling en naar kantoor met 1, 4, 16 of 40 GB aan data voor uw mobiele telefoon voor een vast bedrag per maand.

Bel mij

  Bedrijfsnaam

  Uw naam (verplicht)

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  WIJ bellen basis inclusief onbeperkt bellen vanaf

  € 12,-

  /p mnd

  U belt naar vaste nummers binnen Nederland vanaf

  € 0,02

  /p min

  U belt naar vaste nummers binnen Nederland vanaf

  € 0,02

  /p min