Volvo's in gebruik genomen

WIJ neemt zuinigere auto’s in gebruik

Natuurlijk is het belangrijk zuinig om te gaan met brandstof. Daarom hebben wij onlangs voor onze medewerkers zuinigere Volvo’s in gebruik genomen met een lagere CO2 uitstoot. De Volvo V40 behoort tot de zuinigere auto’s in zijn klasse en de Plugin Hybrid V60 rijdt zelfs vele kilometers CO2 vrij. WIJ doet er zo veel mogelijk aan om energie te besparen. Dat voeren wij zoveel mogelijk door in onze volledige bedrijfsvoering.

Het huidige wagenpark wordt langzaam ingeruild voor zuinigere Volvo’s. Onlangs leverde Harrie Arendsen de eerste Volvo’s V40 D2 met dieselmotor. De bijtelling voor de medewerkers is gunstiger maar dat komt natuurlijk door de lagere uitstoot van CO2. De auto’s geven een lagere belasting aan het milieu. Daar is inmiddels een Volvo V60 Plugin Hybrid aan toegevoegd met een gemiddelde CO2 uitstoot van 48gr. Deze auto maakt vele kilometers zonder uitstoot van CO2.  Daarnaast doen we er alles aan om ook daadwerkelijk zuinig te rijden. Door stimuleringsmaatregelen proberen we iedereen bewust te laten worden van wat de voordelen zijn van zuinig rijden.

Hiermee past de Volvo uitstekend bij de uitstraling welke we wensen, zakelijk, duurzaam en kostenefficiënt. Zo willen wij als organisatie ook functioneren en een verlengstuk zijn voor onze klanten op het gebied van communicatie