Advies of afspraak? Bel ons:0314760860      of mail ons: advies@wij-regelen.nl

WIJ.bellen

/

WIJ.bellen: de oplossing voor uw zakelijke telefonie

Van besparen op de ISDN telefonie kosten naar VOIP bellen en tot het in gebruik nemen van ons meest geavanceerde telefonieplatform van Nederland. WIJ biedt het. WIJ heeft diverse producten gelanceerd om u te helpen besparen op de telefoniekosten en om optimaal gebruik te kunnen maken van uw telefonie.

WIJ bellen

Van besparen op uw telefoniekosten (ISDN en analoog) via het goede KPN netwerk tot VOIP bellen via ons geavanceerde VOIP platform. Bellen over uw breedbandverbinding en alles wat daartussen zit. Wilt u nog een stapje verder dan biedt WIJ ook de vast mobiel integratie waarbij u geen app hoeft te gebruiken, zoals bij de meeste andere systemen, maar gewoon zonder nadenken belt via uw telefoon.

Bekijk en vergelijk de verschillende mogelijkheden en vind de oplossing die bij u past.


WIJ.selecteren biedt enorme besparingen op uw vaste- en belkosten

WIJ selecteren

WIJ selecteren de beste tarieven voor u op het gebied van de vaste kosten en de belkosten. U blijft via het KPN netwerk bellen, echter WIJ selecteren betere tarieven voor u. WIJ zorgt voor goede besparingen op uw abonnementskosten, op uw belkosten naar vaste nummers in Nederland, naar mobiele telefoons maar zeker ook op uw belkosten naar internationale nummers.


Wij verbinden

WIJ verbinden

WIJ verbinden is de oplossing waarmee we uw huidige telefooncentrale verbinden aan het WIJ IP platform. Hierdoor bespaart u enorm op uw telefoniekosten U behoudt uw huidige centrale en platform. WIJ verbinden zorgt voor enorme verlaging van uw telefoniekosten door veel lagere vaste kosten qua abonnement en belkosten door veel lagere beltarieven.


WIJ regelen

WIJ regelen

Met het bellen over IP (VOIP), en onze Hosted telefonie diensten haalt u de nieuwste en meest geavanceerde telefoon oplossingen in huis. U hoeft voortaan niet meer te investeren in dure centrale telefonie apparatuur, u kunt nu gebruik maken van onze hypermoderne telefooncentrale en betaalt slechts een vaste vergoeding per werkplek. Daarnaast biedt WIJ regelen enorme flexibiliteit in aantal werkplekken.


WIJ mobiel

WIJ mobiel zorgt voor de bereikbaarheid binnen uw organisatie op de mobiele telefoon.
WIJ mobiel is het meest geavanceerde mobiele platform met een uitgebreid scala aan mobiele diensten. WIJ mobiel maakt gebruik van het KPN netwerk. WIJ mobiel zorgt ervoor dat uw mobiele telefoon onderdeel uitmaakt van uw zakelijke communicatie platform.

Een passende oplossing

WIJ.bellen is het programma voor uw zakelijke telefonie. Om te besparen op uw telefonie kosten, om niet te hoeven investeren in dure centrale telefonie apparatuur, om te kunnen genieten van flexibiliteit in werkplekken of om de bereikbaarheid van de organisatie te optimaliseren. Wat de reden ook is, WIJ bellen biedt u het juiste programma. kortom, WIJ bellen biedt een passende oplossing voor uw bedrijf. Lees meer over de verschillende mogelijkheden of neem contact op met een van onze adviseurs. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

 

WIJ bellen basis incl.
onbeperkt bellen vanaf

€12,- p/mnd

U belt naar vaste nummers
binnen Nederland vanaf

Bel mij
Bedrijfsnaam

Uw naam (verplicht)

Uw telefoonnummer (verplicht)